A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Земельні питання: як і де можна отримати консультацію юриста безоплатно

Земельні питання: як і де можна отримати консультацію юриста безоплатно

Українці, які потребують розв’язання питань щодо володіння чи користування землею, можуть безоплатно отримати консультацію юриста від системи безоплатної правничої допомоги. З початку року такою можливістю скористались понад 17 тисяч українців.

10:16 07.11.2023

Щодо відображення у розрахункових документах РРО/ПРРО інформації щодо оплати товарів частинами

Щодо відображення у розрахункових документах РРО/ПРРО інформації щодо оплати товарів частинами

Рекомендації стосовно відображення у розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) інформації щодо оплати товарів частинами.

10:02 07.11.2023

У Вільшанському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбулися змагання з міні-футболу

У Вільшанському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбулися змагання з міні-футболу

У четвер 02.11.2023 року у Вільшанському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбулися змагання по міні-футболу серед учнів 4-5 класів. Метою цих змагань було: укріплення здоров’я учнів та популяризація футболу серед населення. У цих змаганнях приймало участь три команди: «Колос», «Джуманджи» та «Арсенал». Перший матч був зіграний між командами «Арсенал» та «Колос»,гра завершилася із рахунком 4:2 на користь команди «Арсенал». Другий матч між собою провели команди  «Колос» та «Джуманджи», гра завершилася із рахунком 3:1 на користь команди «Колос». Третій , вирішальний матч був зіграний між командами «Арсенал» та «Джуманджи» , перемогу у грі із рахунком 7:2 здобула команда «Арсенал». У підсумку змагань третє місце зайняла команда «Джуманджи», друге місце зайняла команда «Колос», та переможцем змагань стала команда «Арсенал». Під час проведення змагань діти здобули море позитивних емоцій, а головне більшу частину дня провели із друзями на свіжому повітрі без смартфонів та інтернету. Також не забуваємо дякувати нашим захисникам, які оберігають нас на фронті, завдяки яким ми маємо можливість займатися улюбленою справою. Слава Україні! Слава ЗСУ!

16:45 06.11.2023

ПРЕСРЕЛІЗ

ПРЕСРЕЛІЗ

Нагадуємо про основні вимоги та правила застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг

09:24 31.10.2023

ПРЕСРЕЛІЗ  Щодо відображення у розрахункових документах РРО/ПРРО інформації щодо оплати товарів частинами

ПРЕСРЕЛІЗ Щодо відображення у розрахункових документах РРО/ПРРО інформації щодо оплати товарів частинами

У зв’язку з надходженням запитів від платників податків ДПС надає рекомендації стосовно відображення у розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) інформації щодо оплати товарів частинами.

14:31 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь