A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про Програму "Віднови Дім"

На сьогодні Державна установа «Фонд енергоефективності» реалізує Програму «ВідновиДім» (далі – Програма), метою якої є фінансування будівельних робіт з відновлення житлових будинків об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (далі – ОСББ), пошкоджених внаслідок військової агресії росії проти України. ОСББ, які беруть участь у Програмі, отримують гранти на відновлення будинків – 100% вартості робіт та матеріалів.

14:20 30.10.2023

ПРЕСРЕЛІЗ Про порядок завантаження безкоштовного програмного рішення ПРРО Державної податкової служби України

     Головне управління ДПС у Сумській області інформує платників податків Сумщини, що ДПС з 01.08.2020 було надано для користування суб’єктам господарювання два безкоштовних програмних рішення (ПРРО) «Програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО Каса)» та «фіскальний додаток пРРОсто», які були доступні для завантаження на вебпорталі ДПС.

09:59 25.10.2023

Грант до $150 000 для підтримки малих та середніх переробних підприємств від USAID

Програма USAID «Конкурентоспроможна економік України» (КЕУ) надає гранти українським переробним МСП - підприємствам приватної форми власності для підтримки інноваційної трансформації та розвитку. Зокрема, гранти підтримуватимуть МСП у діяльності, яка сприяє виробництву інноваційних продуктів, модернізації виробництва, скороченню ручної людської праці у поєднанні зі створенням більш висококваліфікованих робочих місць, підвищенню енергоефективності та ефективності використання інших ресурсів (наприклад, води) та поводження з відходами (наприклад, зменшення відходів, їх переробка), підвищенню відповідності стандартам охорони навколишнього середовища, ощадливому виробництву, та у подібних видах діяльності, які сприяють побудові технологічної, сучасної, цифрової переробної  промисловості, імпортозаміщенню на українському ринку та/або експорту української продукції для заповнення ніш, які раніше займала російська та білоруська продукція, локалізація виробництва товарів потрібних для відбудови.

11:43 24.10.2023

Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Кожного року 18 жовтня увесь світ проводить інформаційно-просвітницькі заходи з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, якими привертається увага суспільства до проблеми сучасного рабства.

09:25 18.10.2023

Відбувся ІІІ тур відкритого чемпіонату Недригайлівської селищної ради з футболу 2023

У неділю 15.10.2023 року у смт Терни проходив ІІІ тур відкритого чемпіонату Недригайлівської селищної ради з футболу 2023 року. Перший матч був зіграний між командами ФК «Космос» смт Терни та ФК «Вікторія» с. Семенівка . Гра в основний час завершилася із рахунком 4:4, та в серії післяматчевих пенальті перемогу здобув ФК «Вікторія» із рахунком 2:3. Другий матч був зіграний між командами  ФК «Вільшана» с. Вільшана  та ФК «Іскра» смт Недригайлів. Гра була дуже напруженою та із великою кількістю гольових моментів. У підсумку перемогу здобув ФК «Вільшана» із рахунком 2:1. Голи забивали: (автогол), Синявський Андрій. Склад команди ФК «Вільшана» : Рижков Віталій, Остапчук Олег, Берко Богдан, Свириденко Віталій, Волошко Ярослав, Мікулінцев Ігор, Рижков Валентин, Синявський Андрій, Цвигун Тарас, Таранченко Владислав, Щербаченко Вадим. Заміни: Капля Володимир, Рибалко Роман, Рижков Богдан. Ми не забуваємо дякувати ЗСУ за те що оберігають нас на фронті та завдяки цьому дають можливість займатися улюбленою справою. Слава ЗСУ! Слава Україні!

10:28 17.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь