A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася 32 сесія 8 скликання Вільшанської сільської ради

02 cерпня 2023року  відбулася 32 сесія  Вільшанської сільської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь  16 депутатів  із  19  обраних. На  сесію були запрошені  начальники відділів  сільської ради  та  старости.  Сесійне засідання  проводив  сільський голова  Михайло Мельніков. На порядок денний  було винесено   38  питань.  Основними  питаннями були  звіт  поліцейського офіцера громади щодо забезпечення законності та правопорядку на території Вільшанської сільської ради, звіт щодо виконання  бюджету громади за ІІ квартал 2023,  про  передачу міжбюджетного трансферту, про внесення змін до  бюджету Вільшанської сільської ради на 2023рік та ряд інших питань.

08:46 03.08.2023

Липневий саміт НАТО: про очікування і перспективи України

Саміт НАТО має відбутися 11-12 липня 2023 року у Вільнюсі, столиці Литви. Він буде зосереджений на Україні та її відносинах з Альянсом. Україна розраховує отримати чіткий сигнал від союзників і конкретні рішення щодо свого майбутнього в блоці. Кореспонденти СТС з’ясовували, чого варто очікувати – спрощеного плану вступу замість план дій щодо членства, гарантій безпеки від окремих держав чи чергових запевнень у «політиці відкритих дверей». Прогнози і думки експертів – у відеоматеріалі.

11:46 10.07.2023

Що робити у разі радіаційної аварії?

Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 

10:58 04.07.2023

УВАГА ! ОГОЛОШЕННЯ

В зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на розподільчому газопроводі середнього тиску з 8-00 до 17-00 годин 08.06.2023 буде припинено розподіл та постачання природного газу споживачам сіл Вільшана, Великі Будки, Деркачівка, Комишанка, Зеленківка, Реви, Кушніри, Філонове. Відновлення розподілу та постачання природного газу відбудеться після закінчення аварійно-відновлювальних робіт на розподільчому газопроводі 08.06.2023 року.

13:59 02.06.2023

Міноборони розробляє правила вступу до ЗСУ за стандартами НАТО

Міністерство оборони розпочало розробку змін до правил проходження громадянами України військової служби у Збройних силах України, які базуватимуться на стандартах НАТО, повідомила прес-служба Міноборони в понеділок, 29 травня.

09:33 31.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь