A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ворог продовжує «пропаганду страху» серед мешканців Сумщини

Ворог продовжує «пропаганду страху» серед мешканців Сумщини

росіяни використовують українські сюжети про навчання прикордонників для поширення в українському інформпросторі дезінформації про підготовку Силами оборони України наступальних дій із Сумщини на курську область рф, що призведе до посилення бойових дій в Сумській області. Одночасно ворог також поширює інформацію про підготовку рф свого наступу на Сумщині, щоб нібито змусити ЗСУ відтягнути резерви від Куп’янська.

21:39 18.04.2024

Допомога жертвам сексуального насильства під час війни

Допомога жертвам сексуального насильства під час війни

Службою Віце-прем'єрміністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій» розроблено інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим (далі – Платформа). Платформа (https://www.helpplatform.in.ua), на якій представлено інформацію щодо всіх актуальних сервісів безоплатної допомоги та підтримки постраждалим від насильства під час війни, створена за участі членів Міжвідомчої робочої групи: ключових міністерств, органів місцевого самоврядування, міжнародних та громадських організацій.

13:58 17.04.2024

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!

12.04.2024 р. поблизу н.п.Птиче, Покровського району Донецької області від отриманих поранень загинув військовослужбовець, наш земляк, командир зенітного ракетного взводу військової частини А4954 старший лейтенант Степанов Олег Вікторович 18.12.1969 року народження.

11:29 17.04.2024

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

08:58 12.04.2024

Історія 27-річного Костянтина Галан

Історія 27-річного Костянтина Галан

27-річний Костянтин Галан повернувся з Німеччини за декілька тижнів до великого вторгнення. Він відчував, що Росія піде на Україну з повномасштабним наступом, тож вирішив стати на захист держави. До цього чоловік готувався та наполегливо тренувався.

16:13 10.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь