A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Коли не можуть перемогти - намагаються розсварити

Коли не можуть перемогти - намагаються розсварити

Вже не вперше у місцевих фейсбук-групах поширюється допис, на якому показана відремонтована ділянка вулиці. Мовляв, саме такі дороги в селі чи містечку, якщо керівництво громад не краде бюджетні коштию На перший погляд, позитивний приклад роботи місцевої влади. Й "на емоціях" відразу виникає бажання "лайкнути", а то й поширити інформацію: можна ж, якщо не красти... Та все ж спробуйте стриматися й проаналізувати побачине-прочитане. Зокрема, чому не вказано ні вулицю, ні населений пункт і, навіть,  громаду де знаходиться ця вилиця? Адже, очевидно, що автор мав на увазі Україну, бо фото супроводжує емоційний підпис: "Ось що буває в ОТГ, коли гроші не крадуть !!!" Тож чому б і не назвати місто чи село, де такі гарні вулиці? Відповідь проста - бо це знімок дороги у польському селі Богоники https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8?fbclid=IwAR3OI1hqnj_C9nBKdayTyMV2Yg4k4gdPxxJjd4RScpuOb34MsHd7sLWQgh4  І за даними Вікіпедії, це фото було завантажене ще у 2009 році. Якби ви це прочитали, погодьтеся, реакція була б зовсім іншою, й не факт, що поширювали б публікацію в мережі. А так: одні критикують владу й резонно вимагають відремонтувати дороги на Роменщині, інші - не менш резонно наголошують, що сьогодні краще б ці кошти спрямувати на потреби ЗСУ... От і маємо "на рівному місці" суперечку, зрежисовану невідомим ляльководом. Навіщо? Подумайте самі. Варто загадати й вже традиційні "лякалки" про нове вторгнення на Сумщину в "найближчі вихідні", нібито евакуацію "для своїх" та інші. Все це з однієї "опери" і від одного замовника - російських спецслужб. Тож будьте пильні й дайте собі час подумати, перед тим, як реагувати на здавалося б "правильні" публікації в соцмережах. І традиційний, перевірений "рецепт" для власного спокою: вірте в ЗСУ й підтримуйте наших захисників.

10:44 22.05.2023

З Днем вишиванки!

З Днем вишиванки!

Вишиванка - наша національна святиня. Вишиту сорочку, вишитий рушник передають з роду в рід, бережуть як безцінну реліквію. Вітаємо усіх з Днем вишиванки та бажаємо натхнення до праці та боротьби за світле майбутнє нашої держави. 

15:22 18.05.2023

Товариська зустріч

Товариська зустріч

13.05.2023 у с. Семенівка ФК «Вікторія» приймав ФК «Вільшана», суперники провели другу товариську зустріч між собою  в рамках  підготовки до  чемпіонату Роменського району з футболу 2023 року.

13:07 16.05.2023

Кубок памяті  Геннадія Свірського

Кубок памяті Геннадія Свірського

У неділю (07.05.2023) в смт. Недригайлів ФК «Вільшана» с. Вільшана приймав ФК «Кристал» с.Суха Грунь у матчі 1/4 фіналу кубку Роменського району з футболу 2023 року присвячений пам'яті Геннадія Свірського.

09:04 10.05.2023

Товариська зустріч

Товариська зустріч

У середу (03.05.2023) в селі Семенівка  відбувся футбольний товариський матч між ФК «Вільшана» с. Вільшана та ФК «Вікторія» с.Семенівка.

12:05 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь