Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Управління юстиції інформує

ЗА ІГНОРУВАННЯ БУЛІНГУ ДИРЕКТОРАМ ШКІЛ ПЕРЕДБАЧЕНІ ПОКАРАННЯ

В рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО!»та в межах продовження кампанії по протидії булінгуюстиція Сумщини інформує громадян щодо передбачених покарань за ігнорування цькування у школах.

08:18:21 08.02.2019

БАТЬКІВСЬКА ЛЮБОВ РОЗМІРОМ У 120 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Батькам, які самостійно не усвідомлюють своєї відповідальності перед дітьми, державні органи в особі юстиції, завдяки закону #ЧужихДітейНеБуває, нагадають про обов’язок піклуватися про власних нащадків.

12:03:53 07.02.2019

«БУЛІНГ – ВИБІР СЛАБКИХ»: ЧЕМПІОН СЕРГІЙ ГУЗЄВ ЗУСТРІВСЯ З СУМСЬКИМИ ШКОЛЯРАМИ

До кампанії «СтопБулінг» на Сумщині долучився відомий спортсмен, нагородженийорденом Президента України «За заслуги» ІІІ ступеняСергій Гузєв – заслужений майстер спорту, багаторазовий чемпіон світу та Європи з панкратіону, переможець Всесвітніх ігор з єдиноборств. Його послужний список не вичерпний, він дійсно вражає і захоплює, адже людина своєю працею і силою волі здобула визнання і успіх. 

12:01:59 07.02.2019

«ПРАВОВИЙ MessageBox» ІНФОРМУЄ УЧНІВ ШКОЛИ № 8

Працівники юстиції в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» продовжують поширювати правову інформацію серед учнів та студентів навчальних закладів Сум. Цього разу фахівці установи з добрим помічником молоді «Правовим MessageBox’ом» відвідали учнів Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8.

08:17:50 06.02.2019

АДРЕСНА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Фахівці юстиції тацентру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, реалізуючи загальнонаціональний право?просвітницький проект Міністерства юстиції  «Я МАЮ ПРАВО?!», продовжують надавати адресну безоплатну правову допомогу різним верствам населення.

13:46:00 05.02.2019

ПОДРУЖЖЯ СУМЧАН ВІДСВЯТКУВАЛО ЗОЛОТЕ ВЕСІЛЛЯ

Півстоліття разом… як колись пообіцяли один одному молоді і натхненні закохані - за руку крізь біди і радості. Позаду – шалений вир життєвих подій і вагомий досвід у боротьбі з різними негараздами, а попереду – не менш амбітні плани і бажання.  Микола Петрович і Тамара Андріївна хвилюються і ніжно дивляться в очі один одному, готуючись повторити свої весільні обітниці через…50 років! Мабуть, коли через половину століття подружнього життя поряд з тобою кохана людина, а за спиною – вже дорослі діти, онуки і, навіть, правнуки - це неабияка радість і щастя. Завдяки сервісам Мін'юсту, закохані навіть через багато років можуть яскраво відсвяткувати #ДеньНародженняКохання. Нехай започаткована сьогодні традиція святкувати золоте весілля в колі великої дружньої родини передається молодому поколінню, а дерево роду поповнюється новими нащадками.

14:00:58 04.02.2019

ПРО ПРАВА ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Фахівцями Головного територіального управління юстиції в Сумській області в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО!», було поведено інформаційний семінар для осіб, які перебувають на обліку в Сумському міському центрі зайнятості. Присутнім надали інформацію про те, як виконується рішення про стягнення аліментів, які санкції можуть бути застосовані до боржника. Повідомили, що відповідно до закону, особа, яка бажає взяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади державної служби категорії "А" або "Б", також подає до конкурсної комісії заяву про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за 6 місяців.  Якщо особа не працює і є боржником зі сплати аліментів, вона може отримати інформацію про вакансії та допомогу у працевлаштуванні на офіційному сайтіі Державної служби зайнятості - www.dcz.gov.ua, у центрі зайнятості та у державного виконавця.

13:58:28 04.02.2019

РОБОТА МОБІЛЬНОЇ ГРУПИ ВКОТРЕ ДОВОДИТЬ ЇЇ НЕОБХІДНІСТЬ

Фахівці юстиції разом з працівниками центру з надання безоплатної правової допомоги вкотре розгорнули діяльність мобільної групи, робота якої вже полюбилась громадянам Сумщини і стала їм добрим правовим помічником. На цей раз спеціалісти завітали до жителів Низівської та Бездрицької сільських рад.

13:56:24 01.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь