Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Управління юстиції інформує

83 НОВІ РОДИНИ СТВОРИЛО НА СУМЩИНІ # КОХАННЯ ПОЗА ЧАСОМ

Закохані, усміхнені, радісні і зі щасливим блиском в очах – проект Міністерства юстиції #КоханняПозаЧасом 2019 поєднав долі 83 пар на Сумщині. З них 39 пар молодят одружилося в Сумах, в Конотопі взяли шлюб  9 пар закоханих, у Шостці створили 6 родин.

15:24:35 15.02.2019

ПЕРША ПАРА ЗАКОХАНИХ НАРЕЧЕНИХ У ВАЛЕНТИНІВ ДЕНЬ ЗНАКОВА

Свято всіх закоханих на Сумщині розпочалося урочисто і креативно. З самого ранку гості торгово-розважального центру «Мануфактура» були приємно здивовані незвичною локацією, що дарує змогу одружитись в день, коли навколо витає особлива атмосфера романтики і кохання.

14:30:58 14.02.2019

ОТРИМУЮЧИ ПОЗИТИВНІ ВІДГУКИ, «ПРАВОВИЙ MessageBox» РУХАЄТЬСЯ ПО СУМСЬКИХ ШКОЛАХ

Мандрівку по сумських школах продовжує пересувний «ПРАВОВИЙ MessageBox». Цього тижня він завітав до Сумської спеціалізованої школи №10, де поширив цікаві та актуальні теми та новини від Мін’юсту.

11:37:47 12.02.2019

БАТЬКІВСЬКА ЛЮБОВ РОЗМІРОМ У 120 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Батькам, які самостійно не усвідомлюють своєї відповідальності перед дітьми, державні органи в особі юстиції, завдяки закону #ЧужихДітейНеБуває, нагадають про обов’язок піклуватися про власних нащадків. На Глухівщині батько заборгував своєму синові Данилу майже 83 тисячі гривень аліментів. З метою погашення заборгованості державним виконавцем було внесено відомості про чоловіка до Єдиного реєстру боржників аліментів, накладено арешт на все його майно та рахунки і винесені постанови про встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, користування зброєю та полювання. Окрім того, батьківська байдужість призвела ще й до нарахування штрафу у розмірі 50 % від суми заборгованості, що склало майже 37 тисяч гривень та виконавчого збору понад 8 тисяч гривень. Зважаючи на вказані обставини, батьком, з метою усунення подальших проблем, було сплачено заборгованість зі сплати аліментів, штраф та виконавчий збір у повному обсязі. Завдяки ініційованому Міністерством юстиції закону #ЧужихДітейНеБуває, неплатників аліментів спіткає чимало проблем, що змушує їх змінити свої погляди на виконання батьківських обов’язків та подбати про власних дітей.

08:24:15 11.02.2019

МОБІЛЬНА ГРУПА ПРАЦЮВАЛА В СУМСЬКОМУ РАЙОНІ

Фахівці юстиції разом з юристами центру з надання безоплатної правової допомоги завітали з консультаціями до Сумського району, зокрема до Юнаківської та Кіндратівської сільських рад. 

08:23:45 11.02.2019

«СТОП БУЛІНГ!»: АКТИВНА ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ КРОКУЄ СУМЩИНОЮ

З цього тижня, в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», розпочалася активна інформаційна кампанія, викликана посиленням законодавства за вчинення булінгу, яка націлена викорінити явищебулінгу зі свідомості та життя школярів.

08:21:19 11.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь