Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

МІН’ЮСТ ПРЕДСТАВИВ ІНФОГРАФІКУ  ПРО ОСОБЛИВОСТІ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ  НЕПЛАТНИКІВ АЛІМЕНТІВ В ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ

МІН’ЮСТ ПРЕДСТАВИВ ІНФОГРАФІКУ ПРО ОСОБЛИВОСТІ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НЕПЛАТНИКІВ АЛІМЕНТІВ В ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ

МіністерствоюстиціїУкраїнипрезентувалоінфографіку «Зарубіжнийдосвідборотьби з неплатникамиаліментів та Законопроект 8296», в якійпорівнюютьсяосновніположеннявітчизняного та іноземногозаконодавства у сферірегулюванняпроблемивиплаталіментів.

15:34 03.07.2018

молодіжний фестиваль

молодіжний фестиваль

Вільшанська громада прийняла участь в молодіжному фестивалі, який відбувся 24 червня в с. Коровинці. За участь в цьому фестивалі Шалата Петро отримав грамоту та цінний подарунок.

12:58 02.07.2018

концерт до Дня Конституції

концерт до Дня Конституції

У Деркачівському СБК відбувся святковий концерт до Дня Конституції "Живи Україно у злагоді й щасті". Святкову програму розпочав вокальний жіночий ансамбль піснею "Келих дружби". А також у програмі звучали українські народні та дитячі пісні, гумор. В.о. старости Юрій Васильович Дяченко привітав всіх присутніх зі святом. У залі панувала святкова атмосфера, гарний настрій. Святкування закінчилося дискотекою для молоді.

12:44 02.07.2018

ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ – ЗАПОРУКА УСПІХУ

ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ – ЗАПОРУКА УСПІХУ

Напередодні, в рамках попередньої домовленості про взаємодію, в Сумському міському центрі зайнятості за участі фахівців юстиції Сумщини було проведено інформаційний семінар для громадян. Окрім інформації про соціальні послуги служби зайнятості, види забезпечення, ситуацію на ринку праці присутні змогли ознайомитись із основними тезами загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», адже важливим завданням фахівців юстиції є формування правової культури кожного громадянина.

10:44 30.06.2018

КРАЩІ ПРАКТИКИ ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ ВИКОНАВЦІВ ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ

КРАЩІ ПРАКТИКИ ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ ВИКОНАВЦІВ ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ

«Примусове виконання рішень: сучасний досвід і кращі практики» - державні виконавці юстиції Сумщини стали учасниками тренінгу, організованого Всеукраїнською коаліцією з надання правової допомоги. Метою заходу було обрано підвищення обізнаності про зміни в законодавстві про виконання судових рішень та обмін досвідом ведення виконавчих проваджень. Зустрічі такого формату дуже актуальні, адже державні виконавці слідкують за законодавчими новелами та вдосконалюють свої знання і навички для надання якісних послуг і дієвої допомоги громадянам.

10:43 30.06.2018

Випускний вечір 2018

Випускний вечір 2018

Повітряні кульки... Букети квітів у руках у батьків... Дзвінкий сміх випускників... Сумний задуманий погляд класного керівника... У Вільшанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ВИПУСКНИЙ!

15:00 29.06.2018

ЮСТИЦІЯ БІЛОПІЛЬЩИНИ: РОМАМ – ОСОБЛИВА УВАГА

ЮСТИЦІЯ БІЛОПІЛЬЩИНИ: РОМАМ – ОСОБЛИВА УВАГА

Працівники юстиції завжди з підвищеною увагою ставляться до питань осіб ромської національності, знаючи, що ті потребують посиленої правової допомоги. Днями фахівці юстиції Білопільщини привітали молоду маму ромської національності з народженням донечки та безпосередньо у пологовому будинку вручили свідоцтво про народження дитини та документи про реєстрацію місця проживання новонародженої. Завдяки доступним і комфортним послугам Мінюсту, реєстрація кожної народженої дитини перетворюється в невеличку подію, позбавлену зайвого офіціозу, натомість дійство наповнюється щирими побажаннями та світлою радістю.  Ще одній мамі ромської національності допомогли розібратися у непростій життєвій ситуації. Вона народила сина у Сумах, хоча прописана у Тростянці, а фактично проживає у Білопіллі. Хвилюючись за долю молодої жінки, фахівці юстиції надали їй консультацію, порадили оформити прописку у Білопіллі, роз’яснили як все потрібно зробити в такій ситуації. Прислухаючись до порад юристів, жінка прописалася у Білопіллі і ось уже у відділі реєстрації актів цивільного стану отримала свідоцтво про народження свого сина та оформлені документи на реєстрацію місця проживання новонародженої дитини.  Отож, новий представник ромської громади має свої перші документи. А юнак ромської національності, якому потрібно отримувати паспорт, звернувся за витягом із Державного реєстру актів цивільного стану про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного Кодексу України. У відділі йому оперативно допомогли і побажали успіхів і благополуччя у дорослому самостійному житті.

10:38 22.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь