Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Краще спортивне село Сумщини – 2018 р.

Краще спортивне село Сумщини – 2018 р.

18 серпня 2018 року збірна команда Вільшанської сільської ради приймала участь в обласних змаганнях «Краще спортивне село Сумщини – 2018 р.», які  поводилися в смт. Недригайлів Громадською організацією «Сумська територіальна організація ВФСТ «КОЛОС». До речі, спортивне свято такого масштабу уперше проводилося у Недригайлівському  районі.

16:49 20.08.2018

Неподалік с. Гаї Роменського району відбулися перші в Сумській області навчальні збори з загоном територіальної оборони

Неподалік с. Гаї Роменського району відбулися перші в Сумській області навчальні збори з загоном територіальної оборони

До цих зборів були залучені представники органів державної виконавчої влади, місцевого самворядування, керівники та працівники підприємств установ та організацій  Липоводрлинського, Недригайлівського та Роменського районів.

16:42 20.08.2018

КРАСИВА ЦИФРА, ХАЙ БУДЕ КРАСИВИМ МАЙБУТТЯ

КРАСИВА ЦИФРА, ХАЙ БУДЕ КРАСИВИМ МАЙБУТТЯ

500 шлюб з початку року сьогодні зареєстрували у Зарічному відділі державної реєстрації актів цивільного стану міста Суми. Чоловіком і дружиною стали тендітна красуня-наречена і статний юнак.  Бажаємо молодому подружжю, щоб їхнє сімейне життя було яскравим і наповненим добрими емоціями, очі сяяли, а щастя іскрилось як шампанське у весільних келихах! Красиві дійства, чарівні пари, сповнені надій на щасливе майбуття, – така атмосфера щоразу панує, коли працівники органів реєстрації поєднують пари. Ще й благословляють на довге благополучне життя заради продовження роду нашого, українського. Якщо ж хтось не встиг подати заяву до бажаної дати, вони можуть зареєструвати шлюб, скориставшись зручним сервісом від Міністерства юстиції України «Шлюб за добу», який вже діє не лише в Сумах, а й в Тростянці і Ромнах. Кохайтеся, а про документи подбає Мін'юст!

14:25 13.08.2018

МАГІЯ ТРЬОХ ВІСІМОК СТВОРИЛА НА СУМЩИНІ 50 НОВИХ РОДИН

МАГІЯ ТРЬОХ ВІСІМОК СТВОРИЛА НА СУМЩИНІ 50 НОВИХ РОДИН

Вона – з ніжністю в голосі погодилась стати вірною дружиною і люблячою мамою, а він – надійною підтримкою і опорою для неї та їх майбутніх дітей. В день, що поєднав в собі потрійний символ безкінечності, фахівці органів юстиції Сумщини почули сто заповітних «Так» від закоханих молодят. Сьогодні найбільше шлюбів зареєстровано в Сумах – 22, в Конотопі одружилося 9 пар, в Охтирці – 6, в Шостці та Лебедині – по 3. А ті, хто не встиг подати заяву за місяць до заповітної дати, скористалися зручним сервісом від Міністерства юстиції України «Шлюб за добу» та стали чоловіком і дружиною в день трьох вісімок. До слова, для проведення урочистої церемонії одруження в експрес-форматі в нещодавно відкритому «Open Space» облаштована елегантна пишно вбрана зала. Всього у 2018 році «Шлюб за добу» уклали 299 пар закоханих. Даним сервісом можна скористатися вже в трьох містах області – Сумах, Тростянці і Ромнах. «Кожна пара хоче, щоб у день їхнього весілля все було особливим – навіть, числа в календарі. Нинішній рік став унікальним для всіх молодят, адже в ньому присутня цифра 8 – знак нескінченності. Тож нехай ніколи не закінчуються взаємна любов, повага, добробут і щастя в створених сьогодні сім’ях. Хай магічна дата буде нагадуванням для молодят про дані подружні обітниці», - зазначила очільник юстиції Сумщини Ірина Свистун.

14:22 13.08.2018

МОБІЛЬНА ГРУПА ПРАЦЮВАЛА НА БУРИНЩИНІ

МОБІЛЬНА ГРУПА ПРАЦЮВАЛА НА БУРИНЩИНІ

Робоча мобільна група у складі спеціалістів юстиції Сумщини та центру з надання безоплатної правової допомогинапередодні працювала в Буринському районі.

14:21 13.08.2018

СТРИВАЙ!

СТРИВАЙ!

https://www.youtube.com/watch?v=rro1QENenhE

11:04 08.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь