Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДОЧЕКАЛИСЯ ВІД БАТЬКІВ СОЛІДНИХ КОШТІВ

ДОЧЕКАЛИСЯ ВІД БАТЬКІВ СОЛІДНИХ КОШТІВ

ДОЧЕКАЛИСЯ ВІД БАТЬКІВ СОЛІДНИХ КОШТІВ Державні виконавці міста Суми продовжують працювати над виконанням закону #ЧужихДітейНеБуває, відповідально й наполегливо захищаючи права найменших українців на отримання коштів від батьків – боржників по аліментах.  У ситуації, коли батько заборгував дитині більше 40 тисяч гривень, працівники юстиції спрацювали професійно: проведено перевірку майнового стану боржника, накладено арешт на все рухоме та нерухоме майно. Такі заходи вплинули на батька-боржника і він повністю сплатив належні його дитині кошти. Після розмови з виконавцями, які детально пояснили обмеження, що можуть застосовуватися до батьків – боржників по аліментах, батько усвідомив, що поблажок не буде і сплатити борг доведеться. Суворий закон, але він справедливий щодо дітей, їхнього фінансового забезпечення. Отож, батько знайшов можливість і сплатив заборговані своїй дитині 34 тисячі гривень. На часі – прийняття другого пакета документів у рамках закону #ЧужихДітейНеБуває. Його мета дуже благородна – маленькі наші громадяни мають право на вчасне отримання коштів від батьків, і ніяких преференцій ні чиновникам, ні депутатам не буде.

16:25 05.06.2018

День захисту дітей

День захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та  надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими , щасливими та  радісними. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

13:40 04.06.2018

НА РАДІСТЬ РОДИНІ І УКРАЇНІ! СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

НА РАДІСТЬ РОДИНІ І УКРАЇНІ! СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

НА РАДІСТЬ РОДИНІ І УКРАЇНІ! СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ Урочисто, з виконанням Гімну України, квітами та подарунками в Сумському міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії вручено свідоцтва про народження дітей. Богдан, Єгор, Андрій, Софійка та Марія – такими іменами нарекли батьки своїх новонароджених травневих дітей. І ось вони отримують з рук очільника області Миколи Клочка перший документ – Свідоцтво про народження. «Сьогодні, у День захисту дітей, ми реалізували права маленьких українців – на ім’я та на перший документ, – сказала Наталя Дуднікова, заступник начальника з питань реєстрації юстиції Сумщини. – Хай виростають щасливими малюки під чистим мирним небом у любові батьків, у благополуччі». Свідоцтва про народження напередодні Міжнародного дня захисту дітей та саме цього дня вручалися в обласному перинатальному центрі, у містах Путивль, Глухів, Тростянець, Охтирка , Шостка – 19 радісних нагод для свята. Приємно, що сервіс по видачі свідоцтв про народження у пологових будинках користується попитом серед батьків. Якщо по Україні кожне четверте свідоцтво видається у пологовому будинку, то на Сумщині цей показник набагато вищий. У минулому, 2017 році, на Сумщині зареєстровано 6504 народжень, і 61 відсоток свідоцтв про народження видано безпосередньо у пологових будинках. А вже в 2018 році ця цифра складає 77 відсотків.

13:02 04.06.2018

ПРО БАТЬКІВСЬКИЙ ОБОВ'ЯЗОК У РОМНАХ НАГАДАЛИ БІЛЬШ СУВОРІ ЗМІНИ ДО ЗАКОНОДАВСТВА

ПРО БАТЬКІВСЬКИЙ ОБОВ'ЯЗОК У РОМНАХ НАГАДАЛИ БІЛЬШ СУВОРІ ЗМІНИ ДО ЗАКОНОДАВСТВА

Спеціалісти юстиції Роменщини, а разом з ними родини і діти, які нарешті отримали кошти від батьків – боржників по аліментах, переконуються в ефективності нововведень до закону #ЧужихДітейНеБуває. Адже тільки загроза суттєвих обмежень примушує цю категорію батьків згадати про власних дітей і сплатити аліменти.

15:47 30.05.2018

СИНИ І ДОНЬКИ ДОЧЕКАЛИСЬ КОШТІВ ВІД БАТЬКІВ  НА ГЛУХІВЩИНІ

СИНИ І ДОНЬКИ ДОЧЕКАЛИСЬ КОШТІВ ВІД БАТЬКІВ НА ГЛУХІВЩИНІ

Спеціалісти юстиції Глухівщини продовжують дієво працювати, застосовуючи норми закону #ЧужихДітейНеБуває. Завдяки новим, і як показує реальність, ефективним методам впливу на боржників по аліментах, діти отримують кошти від нерадивих батьків.

15:46 30.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь