A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Шановні учасники бойових дій,воїни-інтернаціоналісти! Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-ї річниці виведення військ  з території Афганістану.Саме 15 лютого 1989 року, було закінчено війну, яка тривала майже 10 років. Зі всіх збройних конфліктів афганська війна була одна із найкривавіших, її тінь торкнулась майже кожної української родини.Вона стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей - тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав дома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.Сьогодні ми вшановуємо пам'ять загиблих. Ми схиляємо голову перед їх подвигом, мужністю та витримкою.Час не підвладний викреслити з пам'яті героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов'язку, що продемонстрували наші земляки, яким довелося нести нелегку військову службу в горах Афганістану.  І через роки ви продовжуєте стояти на сторожі миру: одними з перших поповнювали ряди добровольців, захищати Україну.

08:02 15.02.2024

ПАМ'ЯТАЄМО...

06 лютого 2024 року  – річниця світлої пам’яті земляка, жителя села Вільшана Іземенка Руслана Івановича , який загинув  під час виконання свого священного обов’язку поблизу м.Кремінна Сєвєродонецького р-н Луганської області, захищаючи наш спокій та територіальну цілісність України.

08:05 06.02.2024

Анонімне онлайн опитування

📣 Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

16:46 29.01.2024

27 січня - Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

27 січня міжнародна спільнота вшановує пам’ять жертв Голокосту. У роки Другої світової війни жертвами нацистської політики, спрямованої на винищення народів та груп, які нацисти вважали неповноцінними, стали 6 мільйонів євреїв. З них 1,5 мільйона були з території сучасної України.

08:56 27.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь