A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Військова служба за контрактом

Військова служба за контрактом

Боронити рідну землю можуть громадяни які укладають контракт про проходження військової служби. Зокрема i призовники віком від 18 років, які зараз не підлягають призову на строкову службу та бажають стати професійними військовослужбовцями.

14:20 01.02.2023

До уваги аграрного сектору територіальної громади!

До уваги аграрного сектору територіальної громади!

Інформуємо про умови участі в програмі бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні, яку реалізовує Данська рада у справах біженців (далі -DRC) за фінансової підтримки уряду Швейцарії, наданої через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва і уряду Великої Британії.

10:18 31.01.2023

Головне про проведення НМТ 2023 року

Головне про проведення НМТ 2023 року

Міністерством освіти і науки разом з Українським центром оцінювання якості освіти презентована модель проведення національного мультипредметного тесту, за результатами якого відбуватиметься конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2023 році.

14:50 27.01.2023

Звітував сільський голова

Звітував сільський голова

22 грудня 2022 року  на 24 сесії  Вільшанської сільської ради 8 скликання Вільшанський сільський голова Михайло Мельніков звітував про свою роботу в рамках виконання «Програми економічного і соціального розвитку Вільшанської сільської ради на 2022 рік». Повний текст звіту за посиланням: ЗВІТ ГОЛОВИ ВІЛЬШАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗА 2022 РІК 

11:19 26.12.2022

КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ВІЛЬШАНСЬКОЇ ЛІКАРНІ

КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ВІЛЬШАНСЬКОЇ ЛІКАРНІ

Майже два роки за кошти сільради, власними силами, поступово виконувалися роботи по капітальному ремонту внутрішніх приміщень Вільшанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. За цей час повністю заміні двері, вікна, електропроводка, підведено воду майже в усі кабінет, проведено ремонти стін, полів стелі. Загалом відремонтовано одинадцять кабінетів загальною площею близько 210 м2 та 90 м2  коридорів. Роботи виконувались Артуром Сивоконем, Русланом Іземенком та Сергієм Буцаном, які нині воюють у лавах Збройних Сил і захищають Україну від московитського агресора. Це також і Сергій Чорнобай, Олександр Винниченко, Костянтин Берко, Ігор Тимченко, Іван Ілліч Тимченко, Іван Миколайович Рибалко, Тетяна Вікторівна Ващенко,  Галина Миколаївна Сторчака. Саме завдяки ним амбулаторія стала ю сучасною, красивою і комфортною, сюди приємно навіть просто зайти, а лікування відбувається тільки з позитивним настроєм.

11:04 26.12.2022

Завершено капітальний ремонт поліцейської станції

Завершено капітальний ремонт поліцейської станції

В селі Вільшана в листопаді-грудні 2022 року завершено капітальний ремонт поліцейської станції (колишній опорний пункт охорони громадського правопорядку). Завдяки старанням  працівників  бригади благоустрою сільської ради: Артура Сивоконя, Сергія Чорнобая, Олександра Вініченка, Костянтина Берка, Руслана Іземенка, Ігоря Тимченка, Сергія Буцана, Тетяни Ващенко - старе неприглядне приміщення набуло сучасного привабливого вигляду, за стилем оздоблення зберігши за собою ознаки «народної назви» – «зелений будинок». В приміщенні повністю замінено шиферний дах на метало-черепицю. Зовнішні стіни облицьовано метало-профілем. В середині приміщення відремонтовані стіни, стеля, підлога, замінена електропроводка, змонтоване сучасне електро-опалення.  Створені комфортні умови роботи та отриманий від  ГУ НПУ в Сумській області легковий автомобіль Renault Duster для поліцейського офіцера громади будуть сприяти підвищенню рівня безпеки жителів громади.

10:59 26.12.2022

Відбулася 24 сесія 8 скликання Вільшанської сільської ради

Відбулася 24 сесія 8 скликання Вільшанської сільської ради

22 грудня 2022 року  відбулася 24 сесія  Вільшанської сільської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь  16 депутатів  із  22  обраних. На  сесію були запрошені  начальники відділів  сільської ради  та  старости.  Сесійне засідання  проводив  сільський голова  Михайло Мельніков. На порядок денний  було винесено більше  50 -ти питань.  Основними  питаннями були звіт    сільського  голови  про виконання  Програми    економічного і соціального розвитку  Вільшанської сільської ради на  2022 рік, звіт  поліцейського офіцера громади,   про бюджет громади на 2023 рік,  про  Програму економічного і соціального розвитку, про затвердженя  інших  програм  Вільшанської сільської ради на 2023 рік  та ряд інших питань.

10:25 26.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь