A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ПОМІЧНИК ШКОЛЯРІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ «ПРАВОВИЙ MessageBox» ОХОПЛЮЄ НОВІ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 18.04.2019 15:39
Кількість переглядів: 383

Відповідаючи на виклик сьогодення, фахівці юстиції постійно оновлюють та наповнюють «ПРАВОВИЙ MessageBox» найактуальнішими інформаційними матеріали задля правової обізнаності підростаючого покоління та батьків школярів.

Так, на цьому тижні правовий помічник охопив нову територію й прибув до Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22. В «ПРАВОВОМУMessageBox» діти знайдуть поради як протидіяти домашньому насильству та булінгу.

Варто зазначити, що особливу увагу юристи приділили на цей раз правовим матеріалам для батьків, адже, як свідчать попередні виїзди «ПРАВОВОГОMessageBox», саме ця категорія громадян проявила найбільшу зацікавленість до представленої інформації. Спеціалісти юстиції в рамках всеукраїнської правопросвітницької компанії «Відповідальне батьківство» підготували буклети про порядок отримання й нарахування аліментів, їх розмір, відповідальність, передбачену за несплату цих коштів, відшкодування коштів за послугимуніципальної няні, а також щодо отримання податкової знижки на розвиток дитини (сума, яка повертається державою зі сплаченого батьками податку на доходи), орієнтовний розмір якої становить 18%.

Крім того, полички правого помічника розкажуть батькам як реалізувати своє виборче право під час ІІ туру виборів Президента України, які відбудуться 21 квітня 2019 року з 08:00 до 20:00.

Юстиція – відкрита для людей! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь