A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Виховання екологічної культури дітей

Дата: 11.04.2019 08:19
Кількість переглядів: 399

Виховання екологічної культури дітей – один із важливих напрямків роботи педагогічного колективу Вільшанської ЗОШ. Уже кілька років поспіль учні нашого закладу є  учасниками різних екологічних проектів. І недарма саме навесні активізується ця робота, адже природа прокидається від зимової сплячки і потребує нашої допомоги.

         9 квітня учні школи разом із головним лісничим Роменського лісового господарства Приймаком І.Я., Вільшанським сільським головою Мельніковим М.В., начальником відділу освіти, молоді та спорту Вільшанської ОТГ Токаренком О. І та директором школи Захарченко В.О. взяли участь в екологічний акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», посадивши 1 га новорічних ялинок. І через кілька років зможемо милуватися або навіть і придбати собі на свято власноруч посаджені деревця.

Фото без опису

         В рамках цієї ж акції наші діти долучилися до творчого конкурсу «Лісівники плекають ліс» (номінація «Малюнок»), в якому призами за участь нагороджені учень 1 класу Бобошко Тимур та учениця 2 класу Кріпак Олександра,  а учениця 1 класу Дворник Софія отримала грамоту за зайняте ІІІ місце. Приємно, що крім подарунків діти отримали ще і грошову винагороду. 

         Впевнені, що беручи участь в таких акціях, учні ще більше оберігатимуть і примножуватимуть природні багатства.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь