A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

СМІЄМОСЯ РАЗОМ

Дата: 08.04.2019 10:18
Кількість переглядів: 407

Світ сміху – це особливий світ. Ми сміємося, щоб жити, щоб таврувати й викривати неподобства. У народі з цього приводу кажуть: «Зі сміху люди бувають!».

     Гумор велика сила. Ніщо так не зближує людей, як добрий сміх без образ. А зближення людей – головне завдання мистецтва.

5 квітня на базі Комишанського сільського Будинку Культури відбувся  конкурс – фестиваль гумору та вселенського сміху «Сміємося разом». Українська душа споконвіку любила веселитися, забуваючи життєві негаразди і прикрощі. А що може бути кращим, як  зібратися разом, щоб пожартувати.  Ніщо так не зближує людей, як добрий сміх без образ.

Гарний настрій подарували всім присутнім учасники аматорської творчості Комишанського , Козелянського , Деркачівського , Вільшанського Будинків Культури , а також Саєвского,  Тимченківського, Зеленківського, Мерківського сільських клубів. Під час виступів конкурсанти майстерно створювали різні гумористичні образи, смішили комічними театралізованими сценками, жартівливими піснями, гумористичними творами видатних українських гумористів – П. Глазового, О. Вишні, Є. Дударя, та ще багатьох майстрів дотепного слова. Учасники змагалися у таких номінаціях:

Конкурс кращих читців-гумористів. Перше місце виборов Деркачівський гуморист Циганій Іван Михайлович, з  гуморескою П. Глазового «Розповідь  зятя і сіркове завзяття». В номінації жартівливі пісні, перше місце вибороли Козеляни з піснею «Ой хто п’є, тому наливайте», у виконанні Олексія Мірошниченка. А в номінації театральні мініатюри призове місце вибороли Людмила Моринець та Галина Сердюк, з мініатюрою «Як Параска й Палажка весну зустрічали», Вільшанський БК.

          Всі учасники фестивалю гумору та вселенського сміху «Сміємося разом» були нагороджені дипломами, цінними подарунками від голови Вільшанської сільської ради Михайла Віталійовича Мельнікова, а Комишанські підприємці, Подоляка Світлана Миколаївна та Тагієв Ільхам Ібрагімович, відзначили учасників спеціальними призами.

  Учасники поїхали до  старостинських округів з відзнаками та подарунами .

 Хочеться побажати всім щирого сміху, добрих жартів, дотепних вигадок та веселих і доброзичливих друзів. Бажаємо успіхів у творчості!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь