A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЮСТИЦІЯ ІНФОРМУВАЛА ВЧИТЕЛІВ ПРО «ВІДПОВІДАЛЬНЕ БАТЬКІВСТВО» – РАЗОМ ДБАЄМО ПРО МАЙБУТНЄ

Дата: 03.04.2019 10:39
Кількість переглядів: 370

Нині, коли особливі акценти ставляться на правові знання (без них правову державу не зміцнити!), важливо, щоб серед тих, хто ознайомлений з новаціями та змінами, значимими соціальними проектами Мін’юсту, були й вчителі. Саме тому співпраця з освітянською спільнотою утверджується в багатьох напрямах.
Фахівці обласної юстиції взяли участь у семінарі для учителів предметів «Правознавство» та «Громадянська освіта» міста Суми, що відбувся на базі комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20. Важливо було донести інформацію, сконцентровану у загальнонаціональному проекті «Я МАЮ ПРАВО!», зокрема у його соціально значимому напрямі «Відповідальне батьківство». 
Учителям була корисною інформація про комплексну діяльність органів юстиції щодо утвердження нової філософії відповідального батьківства. Це і виконання Закону #ЧужихДітейНеБуває; надання батькам податкової знижки – суми, яка повертається державою зі сплаченого батьками податку на доходи й становить приблизно 18%; проект «Муніципальна няня» – відшкодування витрат на няню для дитини до 3 років (з 1 січня 2019 року розмір компенсації становить 1626 гривень щомісяця).
Хто як не педагоги найкраще розуміють, що діти – майбутнє країни, і яким воно буде залежить сьогодні від усіх дорослих.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь