A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ГРОМАДЯНАМ ПОВАЖНОГО ВІКУ ПРО ПРАВО НА ВИКОНАННЯ РІШЕННЯ СУДУ

Дата: 22.03.2019 11:57
Кількість переглядів: 361

З метою сприяння адаптації пенсіонерів до нових соціальних умов та задля залучення старшого покоління в сучасне життя суспільства, спеціалісти юстиції разом з працівниками територіального центру соціального обслуговування, впроваджуючи соціально-педагогічну послугу «Університет ІІІ віку», зустрілися з громадянами поважного віку, які мешкають у селі Нижня Сироватка.

Під час занять правого факультету фахівці юстиції спілкувалися з присутніми на різні теми, зокрема про право на спадкування, пільги та виплати дітям Другої світової війни, порядок виїзду закордон батьків з неповнолітніми дітьми, особливості виборчих прав та виборчих процедур, а також про новели, які відбулися у законодавстві.

Варто зазначити, що особливу увагу у пенсіонерів викликала ініційована Мінюстомправопросвітницька кампанія «Я маю право на виконання рішення суду!». Так, правники детально розповіли слухачам про роботу державних виконавців та особливості добровільного виконання рішень суду.

«Виконавець – не колектор, а представник високоефективної, відкритої професії, який в ході своєї роботи захищає право кожного громадянина на вчасне виконання рішення суду, виконуючи таким чином соціальну роль у суспільстві», - зазначила під час заходу заступник начальника Управління державної виконавчої служби юстиції Сумщини Марина Рудь.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь