A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Вічна пам’ять Героям

Дата: 20.03.2019 12:52
Кількість переглядів: 444

Фото без описуЧорна звістка прилетіла на Недригайлівщину. Вранці 18 березня 2019 року на позиціях ЗСУ поблизу хутора Вільний Луганської області від кулі снайпера загинув боєць 54 окремої механізованої бригади, солдат-навідник, Керечанин Євген Миколайович ( 07 травня 1998 р.н.) уродженець с. Деркачівка Вільшанської сільської ради.

     Близько 10 години ранку 18 березня 2019 року противник відкрив вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, намагаючись зайти у фланг взводного опорного пункту однієї з наших бригад, яка захищає Луганщину.

      Перебуваючи на спостережному посту, солдат Євген Керечанин відкрив вогонь у відповідь з кулемета. Влучними пострілами він примусив противника зупинитися та відступити.

       Водночас, під прикриттям кулемета діяв ворожий снайпер, внаслідок обстрілу якого Євген дістав поранення, несумісне з життям. За проявлену мужність солдата Євгена Керечанина подано до нагородження посмертно.

Фото без опису

Виконавчий комітет, депутати та працівники Вільшанської сільської ради щиро співчувають рідним і близьким, Керечанина Євгена Миколайовича,  у зв’язку з цією непоправною втратою. У пам’яті всіх, хто знав  Євгена Миколайовича він залишиться  людиною, яка вірно служила Батьківщині і обраній справі. Нехай земля буде йому пухом. Світла і вічна пам'ять Герою.

Шановні жителі громади! 

На виконання  розпорядження  Вільшанського сільського  голови «Про оголошення  днів жалоби на території Вільшанської сільської ради»  повідомляємо наступне:

                    У зв’язку із загибеллю в зоні проведення операції Об’єднаних сил на території Луганської області 18 березня 2019 року військовослужбовця Керечанина Євгенія Миколайовича, жителя с. Деркачівка Вільшанської сільської ради, керуючись пунктом 19 частиною 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Оголосити на території Вільшанської сільської ради 20, 21, 22 березня 2019 року днями жалоби.

2. У дні жалоби, на знак скорботи за військовослужбовцем:

 2.1. Забезпечити встановлення приспущеного Державного Прапора України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях сільської ради, підприємствах, установах, організаціях усіх форм власності на території сільської ради.

2.2. Відмінити проведення урочистостей, розважально-концертних заходів в закладах культури та навчальних  сільської ради.

2.3. Рекомендувати  відмінити проведення розважальних заходів, а також повідомити заклади торгівлі та ресторанного господарства, щодо утримання   від  гучного  прослуховування музики  у даних закладах.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь