A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

“Жінка – найчарівніше творіння Землі!”

Дата: 07.03.2019 09:57
Кількість переглядів: 486

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу.Відомий класик  Шарль Бодлер сказав «Жінка - це запрошення до щастя». Адже усе найдорожче, що є у житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою – берегинею роду людського.  Жінка втілює  ніжність весни, аромат квітів, легкий подих вітерця, яскраве сяйво зірок – все, що робить світ прекрасним і щасливим. Жінка зберігає сімейне вогнище, народжує і виховуєдітей, досягає  успіхів у професійній і суспільній діяльності залишаючись при цьому завжди молодою й прекрасною.

5 березня у Зеленківському та Мирківському СК, 6 березня у Комишанському сільському будинку культури  проведено святковий  концерт «А жінка в світ приходить для любові». Для жінок, мам, бабусь, сестричок свої концертні номери подарували аматори сцени Комишанського СБК, Зеленківського СК.

На заході був присутнім в.о.Зеленківського старостинського округу Рябченко П.Ф. Він привітав представниць чудової половини людства – жінок зі святом, переглянув концертну програму.

Концертна программа пройшла в теплій і дружній атмосфері.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь