A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

СУМИ ПОВЕРНЕНИХ БОРГІВ ПО АЛІМЕНТАХ РІЗНІ. ВСЬОГО НА СУМЩИНІ СТЯГНУТО 24 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ

Дата: 11.03.2019 14:49
Кількість переглядів: 381

Юстиція Сумщини продовжує результативну роботу по забезпеченню прав дітей на вчасну і повну виплату аліментів. Маючі дієві інструменти впливу на батьків-боржників, закладені у законі #ЧужихДітейНебуває, державні виконавці стягують чималі суми для дітей. З початку 2019 року діти Сумщини вже отримали понад 24 мільйонів гривень аліментів. 
Так, у Сумах батько заборгував доньці Вікторії майже 39 тисяч гривень. Після спілкування з державним виконавцем, накладення арешту на все рухоме і нерухоме майно, він таки сплатив свої зобов’язання перед дитиною.
Обмежувальні заходи спонукали й батька із Шостки сплатити на користь доньки Лілії аліментний борг у сумі більше 21 тисячі гривень та додатково штраф за невчасну сплату у розмірі 20% від заборгованої суми – 4243 гривень, які також отримала дитина.
І подібних прикладів, коли батьки згадують про власних дітей тільки під силою примусових заходів, чимало. За останні дні у Сумах ще один батько сплатив понад 13 тисяч гривень, у Глухові – більше 11 тисяч, у Тростянці, Білопіллі – по 10 тисяч гривень.
Якими б не були суми сплачених коштів, найважливіше – діти їх отримали, а значить закон #ЧужихДітейНебуває, ініційований Міністерством юстиції, діє беззаперечно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь