A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

27 ВИКОНАВЧИХ ПРОВАДЖЕНЬ ЗА АВТОМОБІЛЬ

Дата: 11.03.2019 14:47
Кількість переглядів: 336

Приватний підприємець з міста Охтирка, неодноразово допускав несплату фінансових зобов’язань перед пенсійним фондом. В ході примусового виконання рішення державним виконавцем було оголошено в розшук майно боржника, на яке можливо звернути стягнення. Після того, як автомобіль боржника було затримано працівниками поліції, державний виконавець описав його, арештував та передав на зберігання представникам системи електронних торгів арештованим майном «СЕТАМ» для реалізації в рахунок погашення боргів чоловіка.
Вказані дії державного виконавця неабияк занепокоїли боржника. Не бажаючи залишитись без транспортного засобу, ним впродовж трьох днів було сплачено борг в повному обсязі на суму майже 26 тисяч гривень по 27 виконавчим провадженням. Окрім того, з підприємця було стягнуто 10% виконавчого збору та біля 7 тисяч витрат на проведення виконавчих дій.
Варто зазначити, що боржник міг би уберегти себе від зайвих затрат та скористатися перевагами добровільного виконання рішення суду, до яких належить:
- бездоганна репутація, бо дані про боржника не потраплять до відкритого реєстру боржників (https://erb/minjust.gov.ua );
- свобода дій (щодо рішень суду про стягнення аліментів), а саме: батьки-аліментники мають змогу вільно їздити за кордон на відпочинок та у справах, керувати власним транспортним засобом, ходити на полювання з мисливською зброєю та брати повноцінну участь у вихованні дитини; 
- майнова вигода, а саме: заощадження 10% від суми, що підлягала стягненню, та уникнення арешту й примусового вилучення майна, вільне користування їм без обмежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь