A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

БУЛІНГ НЕ ПРИТАМАННИЙ СИЛЬНІЙ ОСОБИСТОСТІ

Дата: 18.02.2019 15:29
Кількість переглядів: 434

Тиждень, спрямований на протидію булінгу в межах інформаційної кампанії, розгорнутої в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», скерував фахівців юстиції Сумщини до спортивних шкіл та гуртків області. 

З юними спортсменами поговорити про важливі питання взаємодії з оточуючими та як зробити спілкування таким, щоб воно не завдало болю іншим. Молоді люди маютьусвідомлювати, що їхні переваги у фізичному розвитку не повинні ставати приводом для хизування, насміхання чи приниження інших.

Важливо, щоб діти розуміли, що теплі, дружні та згуртовані стосунки в колективі набагато важливіші, ніж доведення своєї сили шляхом насильства над іншими. Силу варто показувати лише на спортивних змаганнях досягаючи великих перемог і прославляючи таким чином себе та свою країну.

Окрім того, учнів проінформували, що згідно нещодавно прийнятого за ініціативої Міністерства юстиції Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)», за вчинення булінгу передбачено штраф від 850 до 1700 гривень або громадські роботи на строк від 20 до 40 годин. Булінг вчинений повторно протягом року чи групою осіб карається штрафом від 1700 до 3400 гривень або громадськими роботами від 40 до 60 годин.

Отже, булити – не круто!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь