A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ЦИФРИ, У ЯКИХ ВІДДЗЕРКАЛЮЄТЬСЯ ЖИТТЯ БУРИНСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 18.01.2019 14:10
Кількість переглядів: 319

Юстиція Сумщини, зокрема й органи державної реєстрації актів цивільного стану, вже підбили підсумки своєї роботи за минулий рік. У цифрах про народжуваність, одруження, зміну імені, і, на жаль, про смертність – віддзеркалюються процеси, які відбуваються у житті тих чи інших регіонів. У цифрах – не тільки підсумки, а й погляд на перспективу, нові завдання.

            У 2018 році органами юстиції Буринського району зареєстровано народження 99 дітей. З них хлопчиків - 43. Відкрив 2018 рік Кирилко, який став новорічним подарунком для молодої родини та їхнім первістком. Ще у 41 родину лелека завітав у 2018 році вперше, по другій дитині він приніс у 36 родин. 
            Кіра, Іванко та Максим стали 5 дитиною для свої батьків у місті Буринь та селі Дяківка Буринського району.  І тільки одній родині міста 2018 рік подарував Микитку, який став сьомою надією для своїх батьків.
            Родинні скарбниці збагатилися  3 Андріями та Олександрами,  4 -Артемами, Кирилами. Серед новонароджених у 2018 році буринчан 1 - Лев та Платон. З красунь 2018 року  - по 3 Мілани, Олександри, Ангеліни та Катерини.
            З рідкісними іменами розпочали свій життєвий шлях Міра, Шамама, Ніколь. Серед щасливих батьків малюків 2018 року - громадяни Іраку, Турецької Республіки, Арабської Республіки Єгипет.

Посадовим особам місцевого самоврядування було приємно почути від керівника відділу державної реєстрації актів  цифри, якими збагатилося населення Буринщини, а також про нові послуги від Міністерства юстиції, як, наприклад, видача свідоцтв про народження у пологовому будинку та про можливість звернення до органів юстиції в онлайн-режимі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь