A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ПОНАД 100 ЖИТЕЛІВ СУМЩИНИ ПЕРЕВІРИЛИ СВОЮ ПРАВОВУ ОСВІЧЕНІСТЬ

Дата: 14.12.2018 13:20
Кількість переглядів: 395

У третій день Всеукраїнського тижня права, який набирає динамічних обертів своїми цікавими заходами, по всій країні відбувся Загальнонаціональний тест з перевірки правової грамотності населення.

На Сумщині до нього долучилися більше 100 бажаючих абсолютно різних спеціальностей та жодним чином не пов’язаних з юридичною професією. Своїми результатами учасники тестування приємно вразили і наочно продемонстрували - щоденна робота фахівців юстиції в реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» корисна та необхідна громадянам.

Серед запитань в тесті: особливості введення воєнного стану, відповідальність пішохода за перехід через проїжджу частину в місці, де немає пішохідного переходу, права споживачів, родинні відносини дружини і чоловіка, захист приватної власності, нарахування субсидії та механізм протидії корупції.

Це дуже важливо – знати, наскільки громадяни різного віку і різного ступеня освіченості володіють правовими знаннями. Реальна картина допоможе вибудовувати чіткі орієнтири у правопросвітницькій діяльності на перспективу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь