A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ПРАЦІВНИКИ ПОЛІЦІЇ РАЗОМ З ЮСТИЦІЄЮ СУМЩИНИ НАВЧАЮТЬ УЧНІВ ПРОТИДІЯТИ НАСИЛЬСТВУ

Дата: 13.12.2018 09:40
Кількість переглядів: 368

Щоб пояснити дітям усю шкоду агресивної і жорстокої поведінки та навчити їх захищатися від булінгу та різного роду насильства, юстицією Сумщини разом з працівниками національної поліції в рамках Всеукраїнського тижня права, який присвячено 70-ій річниці прийняття Загальної декларації прав людини,проводяться у школах уроки.

Так, у Сумській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №7 імені Максима Савченка фахівці юстиції разом з працівниками поліції розповіли учням про явище булінгу, форми і відповідальність за його прояви, закріпили матеріал прикладами з практики та поділилися власним життєвим досвідом.

Разом з тим, діти мають знати, що у разі, якщо вони стали свідком булінгу, їм необхідно втрутитися і припинити цькування – булінг не слід ігнорувати.

Поговорили й про домашнє насильство та пояснили школярам куди звертатися за допомогою у разі, якщо вони постраждали чи стали свідком насильства щодо своїх близьких, рідних чи знайомих. Закликали дітей не бути байдужими, адже вчасний виклик поліції за номером 102, чи звернення на національну «гарячу» лінію із попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації – 116 123, може врятувати життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь