A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

«НАСИЛЬСТВУ – НІ!» ГОВОРИЛИ З УЧНЯМИ «ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ»

Дата: 30.11.2018 10:57
Кількість переглядів: 488

Фахівці юстиції Сумщини, в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», зустрілись з учнями «Центру професійно-технічної освіти», щоб обговорити серйозні соціально-значимі теми, які не втрачають актуальності та не залишають байдужим.

         Спілкувалися з молоддю про протидію домашньому насильству та булінгу. Теми обрані не випадково, адже наразі діє Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», мета якої – привернути увагу громадськості до кричущих проблем, що довгий час в більшості своїй просто замовчувались.

         Молоді люди дізнались про види булінгу, його основні прояви та методи боротьби з ганебним явищем, що негативно вражає підростаюче покоління. Також, переглянули мотиваційний ролик за участі австралійського спікера Ніка Вуйчича.

         Не залишили без уваги й тему насильства вдома. Парадокс, але попри те, що з давніх-давен сім’я – це уособлення тепла, любові і затишку, в багатьох українських родинах жорстоке ставлення вважається нормою або ж тим, що просто «треба терпіти».

         Розповіли дітям про допомогу, яку держава гарантуєпостраждалимвіддомашньогонасильства та кудизвертатися у разі виникнення такої ситуації.Наголосили на тому, щонеобхіднозвернутися до поліції та надали телефон Національної «гарячої» лініїізпопередженнядомашньогонасильства, торгівлі людьми та гендерноїдискримінації – 116 123, якийпрацюєцілодобово та безкоштовно в межах України.

         Подібні уроки – ще один крок до формування нової правової свідомості молодого покоління українців.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь