A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

УРОКИ #ЗупинимоДомашнєНасильство ДЛЯ УЧНІВ СУМСЬКОГО ВИЩОГО ПРОФЕСІЙНОГО УЧИЛИЩА БУДІВНИЦТВА І ДИЗАЙНУ

Дата: 26.10.2018 10:05
Кількість переглядів: 443

Фахівці обласної юстиції для учнів навчального закладу «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» провели урок #ЗупинимоДомашнєНасильство. Дітям розповіли, що є домашнім насильством та хто є постраждалими, відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», який набув чинності 7 січня 2018 року. Також учнів проінформували, куди має право звернутися постраждала особа для того, щоб державні органи змогли зреагувати, припинити насильство та усунути загрозу таких повторних дій, а також про заходи, які можуть бути застосовані до кривдника.
Окрім того, поговорили про проблему булінгу та про нещодавно підтриманий Верховною Радою у першому читані законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу».
Зустріч зацікавила дітей, вони активно спілкувалися з фахівцями юстиції на тему своїх прав та обов’язків, а також щодо булінгу та відповідальності за його вчинення.
Юстиція завжди слугує дітям інформером з найактуальніших питань для того, щоб їх проблеми, у тому числі і проблеми домашнього терору та шкільного насильства, не замовчувалися і мали шляхи вирішення.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь