A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ПЕРЕВИХОВНА ДІЯ САНКЦІЙ ЗАКОНУ

Дата: 20.09.2018 08:33
Кількість переглядів: 404

Повчальні санкції, передбачені Законом #ЧужихДітейНеБуває, змушують батьків переглянути своє відношення до сплати аліментів, завдяки чому діти отримують заборговані їм кошти.
Так, мешканець міста Тростянець, заборгував своїй 8-річній донечці понад 6 тисяч гривень аліментів. Майна боржник не мав, а тому загроза арешту чоловіка не лякала. Проте отримавши від держави пенсію по досягненню 60 річного віку він був змушений погасити борг, так як всі розрахункові рахунки були заблоковані. 
Арешт рахунків змусив батька на Білопільщині сплатити своїй дитині понад 10 тисяч гривень аліментів. 
Житель Краснопільщини сплатив більше 11 тисяч гривень заборгованих аліментів, оскільки не хотів бути притягнутим до адміністративної відповідальності та обмеженим у правах. 
З метою уникнення проблем, що виникають в результаті винесення державними виконавцями постанов про обмеження у праві виїзду за межі України, керування транспортним засобом та обмеження у праві полювання, а також накладення арешту на все майно, батьком з Глухівщини було погашено борг по аліментам у розмірі майже 15 тисяч гривень.
Таким чином, до кожного боржника зі сплати аліментів юстиція Сумщини знаходить санкцію, яка змусить його віддати борг власній дитині.
Нагадуємо, що в серпні набрав чинності ІІ пакет Законів #ЧужихДітейНеБуває, яким запроваджено систему фінансових санкцій, що передбачає за 1 рік несплати 20% від суми боргу, за 2 роки – 30%, 3 роки - 50%.
З початку року на користь дітей Сумщини стягнуто 79 мільйонів гривень, і вже 7 мільйонів – з початку дії ІІ пакету Законів.
Чужих дітей не буває! Закон – один для всіх!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь