A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

УРОК ВІДПОВІДАЛЬНОГО БАТЬКІВСТВА ВІД ДЕРЖАВНИХ ВИКОНАВЦІВ

Дата: 11.09.2018 10:48
Кількість переглядів: 410

Протягом трьох років батько-сумчанин не сплачував аліменти на користь свого сина Максима. Підростав син, накопичувалися борги, вони сягнули більше 33 тисяч гривень. 
Після набрання чинності другого пакету законів #ЧужихДітейНеБуваєдержавним виконавцем стосовно вищевказаного нерадивого батька застосовані нові фінансові санкції: накладений штраф у розмірі 50% від загальної заборгованості, що становить близько 17 тисяч гривень та нараховано виконавчий збір у розмірі понад 3 тисячі гривень.
Коли у чоловіка виникла потреба закордонної поїздки, його зустріло рішення про відмову в перетині державного кордону України. І саме такі вчинені державним виконавцем обмеження змусили «батька» знайти час та разом з багажем завітати до органів юстиції Сумщини, сплатити заборгованість по аліментах разом зі штрафом на користь своєї дитини, виконавчим збором та витратами на проведення виконавчих дій. 
Висновок один: Закон діє і буде діяти, і на кожного несумлінного платника аліментів знайдеться засіб впливу, що змусить виконати покладені на нього обов’язки. І хай для інших це буде справжнім уроком!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь