A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

75 ТИСЯЧ – І АЛІМЕНТІВ ЯК І НЕ БУЛО

Дата: 10.09.2018 09:31
Кількість переглядів: 403

Прикладом для наслідування всім боржникам зі сплати аліментів став батько з Липоводолинського району, який щомісячно сплачував аліменти. Проте розуміючи, що цих коштів не достатньо для життя і навчання доньки, виконав свій батьківський обов’язок та сплатив 75 тисяч гривень в рахунок погашення аліментів, мотивуючи свій вчинок тим, що донька навчається в коледжі та потребує матеріального забезпечення. В свою чергу вдячна стягувачка відмовилася від подальшого стягнення аліментів та написала заяву до органів юстиції про повернення виконавчого документу без виконання.

Таким чином, батько убезпечив себе від негативних наслідків, передбаченихЗаконом#ЧужихДітейНеБуває та підвищив свій авторитет в очах дитини.

Нагадаємо, що наприкінці серпня набрали чинності нові зміни до Закону #ЧужихДітейНеБуває, серед яких: збільшення мінімального рекомендованого розміру аліментів до рівня прожиткового мінімуму; зміна правил тимчасового виїзду дитини за кордон та збільшення штрафів для батьків, які не створюють необхідні умови для життя, навчання та виховання дітей.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь