A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Краще спортивне село Сумщини – 2018 р.

Дата: 20.08.2018 16:49
Кількість переглядів: 582

18 серпня 2018 року збірна команда Вільшанської сільської ради приймала участь в обласних змаганнях «Краще спортивне село Сумщини – 2018 р.», які  поводилися в смт. Недригайлів Громадською організацією «Сумська територіальна організація ВФСТ «КОЛОС». До речі, спортивне свято такого масштабу уперше проводилося у Недригайлівському  районі.

Участь в змаганнях, поряд з нашими спортсменів, приймали збірні команди сіл і селищ, ще з 9 районів Сумської області: Ображіївської сільської ради Шосткинського району (минулорічні переможці змагань), Синівської селищної ради Липоводолинського району, Мазівської сільської ради Краснопільського району, Хотіньської сільської ради Сумського району, Товстянського старостинського округу Миколаївської громади Білопільського району, Хмелівської сільської ради Роменського району, Маловисторопської сільської ради Лебединського району, Боромлянської сільської ради Тростянецького району, Попівської селищної ради Конотопського району.

Після урочистостей, розпочалася найцікавіша частина свята – безпосередньо самі змагання. Свої здібності спортсмени показали у восьми дисциплінах – армспорт, шахи, шашки, настільний теніс, перетягування канату, мініфутбол, гирьовий спорт.

Для команд та гучних вболівальників серпнева спека не стала на заваді. Усі вони без перебільшення виклались на всі сто. Свято спорту вдалося на славу. І ось він – головний момент змагань – визначення переможців. Вільшанські спортсмени виборовши третє призове місце в змаганнях з мініфутболу, четверте місце в змаганнях з перетягування линви, а також достойно виступивши і в інших дисциплінах, вибороли почесне шосте загальнокомандне місце. А почесною трійцею переможців у загально-командному заліку стали: Хмелівська сільска рада – перше місце; на другому місці спортсмени з Боромлянської ОТГ; на третьому місці – команда із смт. Синівка.

Впевнені в тому, що спортивний дух не згасне у наших громадах і наступного року ще більше команд приєднається до свята спорту.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь