A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

МАГІЯ ТРЬОХ ВІСІМОК СТВОРИЛА НА СУМЩИНІ 50 НОВИХ РОДИН

Дата: 13.08.2018 14:22
Кількість переглядів: 537

Вона – з ніжністю в голосі погодилась стати вірною дружиною і люблячою мамою, а він – надійною підтримкою і опорою для неї та їх майбутніх дітей. В день, що поєднав в собі потрійний символ безкінечності, фахівці органів юстиції Сумщини почули сто заповітних «Так» від закоханих молодят. Сьогодні найбільше шлюбів зареєстровано в Сумах – 22, в Конотопі одружилося 9 пар, в Охтирці – 6, в Шостці та Лебедині – по 3.
А ті, хто не встиг подати заяву за місяць до заповітної дати, скористалися зручним сервісом від Міністерства юстиції України «Шлюб за добу» та стали чоловіком і дружиною в день трьох вісімок. До слова, для проведення урочистої церемонії одруження в експрес-форматі в нещодавно відкритому «Open Space» облаштована елегантна пишно вбрана зала. Всього у 2018 році «Шлюб за добу» уклали 299 пар закоханих. Даним сервісом можна скористатися вже в трьох містах області – Сумах, Тростянці і Ромнах.
«Кожна пара хоче, щоб у день їхнього весілля все було особливим – навіть, числа в календарі. Нинішній рік став унікальним для всіх молодят, адже в ньому присутня цифра 8 – знак нескінченності. Тож нехай ніколи не закінчуються взаємна любов, повага, добробут і щастя в створених сьогодні сім’ях. Хай магічна дата буде нагадуванням для молодят про дані подружні обітниці», - зазначила очільник юстиції Сумщини Ірина Свистун.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь