A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДКРИТЕ ЗАСІДАННЯ АНТИРЕЙДЕРСЬКОГО ШТАБУ СУМЩИНИ: ОЛЕНА СУКМАНОВА ОКРЕСЛЮЄ ПЕРСПЕКТИВИ

Дата: 09.07.2018 13:40
Кількість переглядів: 427

Під час робочого візиту заступника Міністра юстиції з питань державної реєстрації Олени Сукманової на Сумщину відбулось відкрите засідання обласного антирейдерського аграрного штабу. Олена Сукманова відповідає за цей важливий напрям в діяльності Міністерства юстиції і досконало знає ситуацію по Україні.
За участі губернатора Сумської області Миколи Клочка, який очолює обласний штаб, керівника юстиції Сумщини Ірини Свистун, представників органів державної влади, правоохоронних органів, голів сільських та селищних громад, засобів масової інформації відбулась змістовна розмова щодо діяльності всіх суб’єктів земельних відносин у правовому полі.
«Завдання держави – захистити кожного громадянина від будь-яких спроб незаконного заволодіння їх землею чи врожаєм. Антирейдерські штаби, що діють в кожній області, працюватимуть безстроково, стільки, скільки буде потрібно для захисту прав аграріїв», - наголосила Олена Сукманова. Вона побажала, щоб Сумщина зберегла тенденцію до відсутності скарг та земельних конфліктів на місцях.
«Земельні питання – барометр суспільних настроїв, адже з перших годин роботи гарячої лінії ми відчули, що обрано правильний напрямок. Правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» - це надійний інструмент захисту прав громадян, в земельних питаннях», - зазначила Ірина Свистун і закликала представників територіальних громад не замовчувати конфлікт, а озвучувати його публічно.
На сучасному етапі розвитку України суспільству необхідні надійні правові відносини у всіх сферах життя і аграрний сектор – потребує особливої уваги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь