A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

У ЩОЙНО ВІДКРИТОМУ «OPEN SPACE» ОДРУЖИЛИСЬ 2 ПАРИ ЗАКОХАНИХ

Дата: 09.07.2018 13:38
Кількість переглядів: 418

Сумський «Open Space» в перший день своєї роботи став місцем щасливої знакової події в новостворених родинах Дмитра і Тетяни та бійця АТО Володимира і Лілії, що вирішили узаконити свої стосунки за допомогою проекту «Шлюб за добу».
Свідками красивої церемонії створення нових родин стали поважні гості: заступник Міністра юстиції Олена Сукманова, начальник управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації на нотаріату Ірина Дубиківська, губернатор Сумської області Микола Клочко та очільник юстиції Сумщини Ірина Свистун.
В елегантній пишно вбраній залі вперше прозвучали радісні впевнені «Так» і щирі слова на адресу молодят.
Олена Сукманова побажала, щоб в родинах панувало кохання і запропонувала зустрітись вже в пологовому будинку під час вручення свідоцтв про народження їхнім діткам і впевнено додала: «Кохайтеся, а про документи подбає Мінюст!».
Голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко побажав, щоб кохання було безмежним, шлюб – щасливим і благословився дітками.
«За 2018 рік сервісом «Шлюб за добу» на Сумщині скористались 225 пар закоханих і число бажаючих щоденно росте. Дана послуга діє вже в трьох містах нашої області – Сумах, Тростянці і Ромнах. Сподіваємось, що надалі якомога більше пар поєднають свої долі в новій урочистій залі» - зазначає Ірина Свистун.
Тож, нехай обручки будуть щоденним нагадуванням молодим подружжям про те, що серед мільйонів людей вони змогли знайти одне одного та склади обітниці саме у цей визначний день.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь