A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

БРОНЗОВІ ПРИЗЕРИ ОБЛАСНОЇ СПАРТАКІАДИ З ФУТЗАЛУ!

Дата: 22.05.2018 14:28
Кількість переглядів: 482

БРОНЗОВІ ПРИЗЕРИ ОБЛАСНОЇ СПАРТАКІАДИ З ФУТЗАЛУ!

17-18 травня у легкоатлетичному манежі СумДУ відбулися фінальні змагання в рамках Всеукраїнської спартакіади між депутатами усіх рівнів Сумської області. Народні обранці змагалися за першість у футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

19 збірних команд Сумщини, а це близько 300 учасників, показували свої вміння та майстерність не у сесійних залах та роботі на округах, а на спортивних майданчиках.

Депутатів-спортсменів вітали перший заступник голови обласної ради Анатолій Річкаль, заступник голови обласної ради Тетяна Головко, ректор СумДУ Анатолій Васильєв, олімпійська чемпіонка, голова обласної організації НОК Олена Петрова, керівництво ФСТ «Спартак».

  Гідно представили Недригайлівщину і добре виступили на цих змаганнях Вільшанський сільський голова Віталій Мельніков та в.о. старост Олексій Демиденко та Юрій Дяченко, депутати Недригайлівської селищної ради Віталій Клименко, Юрій Сердюк, Олександр Арістархов та начальник відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Ігор Постоєнко, депутати Коровинської ОТГ – Оксана Мартиненко та Владислав Правдюк.

   Наша збірна депутатів та сільських голів об’єднаних територіальних громад Недригайлівщини здобула почесне третє місце в змаганнях з футзалу, де по черзі перемогла команди Шосткинського, Липоводолинського районів та міста Суми.

  У ½ фіналу змагань з футзалу наші спортсмени поступилися майбутнім переможцям цьогорічної Спартакіади – команді Ямпільського району з рахунком 1:2, а в матчі за третє місце в серії пенальті перемогли потужну команду Сумського району.

 У змаганнях з настільного тенісу серед жінок ІІІ місце виборола Оксана Мартиненко.

У загальному заліку Спартакіади кращою стала команда Ямпільського району.

З фіналістів обласної спартакіади буде сформовано команду, яка на початку червня вирушить захищати честь Сумщини на Всеукраїнській спартакіаді депутатів місцевих рад усіх рівнів у місті Чорноморськ Одеської області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь