A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

АКТУАЛЬНА ТЕМА ДНЯ – СТЯГНЕННЯ ЗАРПЛАТНИХ БОРГІВ

Дата: 26.04.2018 11:22
Кількість переглядів: 523

АКТУАЛЬНА ТЕМА ДНЯ – СТЯГНЕННЯ ЗАРПЛАТНИХ БОРГІВ


Керівник юстиції Сумщини Ірина Свистун та її заступник з питань виконавчої служби Едуард Молодцов взяли участь у відкритому засіданні Центрального та регіональних штабів з питань ліквідації заборгованостей з виплат заробітної плати, яке провели заступники Міністра юстиції Сергій Шкляр та Світлана Глущенко.
По всій Україні відбувалася конкретна ділова розмова про важливе питання – виплату заборгованої заробітної плати.
«Починаючи з 2 квітня Міністерством юстиції ведеться активна робота щодо ліквідації заборгованості по заробітній платі та інших виплатах, пов’язаних з трудовими правовідносинами. Створено регіональні штаби та мобільні групи для стягнення заборгованості по заробітній платі, розроблено технологічну картку для державних виконавців щодо роботи з боржниками, які перебувають у процедурі банкрутства, створено антирейтинги підприємств-боржників у всіх регіонах України, забезпечено постійну взаємодію з органами ДФС, Державною інспекцією з питань праці, Національною поліцією та органами місцевої влади", - зазначив заступник Міністра з питань виконавчої служби Сергій Шкляр.
За словами заступника Міністра, за 3 тижні, які пройшли з початку кампанії щодо стягнення заборгованості з виплати заробітної плати, державними виконавцями Мін'юсту стягнуто з підприємств-боржників 51,7 млн грн. на користь 3 109 працівників.
«Юстицією Сумщини нині активно здійснюється робота по ліквідації заборгованості із заробітної плати, – відзначила Ірина Свистун. – Шукаємо форми співпраці з підприємствами-боржниками, застосовуємо всі методи впливу. І це дає результати. Так само як ми побачили вагомі успіхи у ході виконання закону #ЧужихДітейНеБуває. Спочатку 2018 року на користь дітей стягнуто 33 мільйони гривень аліментів. Отож, юстиція Сумщини і надалі працює, щоб захистити права громадян».

 

Фото без опису          Фото без опису          Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь