A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

НА СУМЩИНІ АКТИВІЗУВАЛАСЬ РОБОТА ШТАБУ ПО ПРОТИДІЇ АГРАРНОМУ РЕЙДЕРСТВУ

Дата: 26.04.2018 11:15
Кількість переглядів: 447

НА СУМЩИНІ АКТИВІЗУВАЛАСЬ РОБОТА ШТАБУ ПО ПРОТИДІЇ АГРАРНОМУ РЕЙДЕРСТВУ

Сьогодні відбулося чергове засідання оперативного штабу із забезпечення захисту прав і свобод власників земель чи збіжжя, яке провів голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко за участі керівника обласної юстиції Ірини Свистун і членів штабу. 
Окрім організаційних питань, викликаних весняно-польовою кампанією, розглядалася скарга, що надійшла на гарячу телефонну лінію оперативного штабу від фермерського господарства «НАТОН». Зі слів скаржника, за участі акредитованого суб’єкта – КП «Центр реєстрації майнових прав» Лебединської районної ради відбулось незаконне захоплення земельних ділянок, які знаходились у суборенді фермерського господарства «НАТОН», на підставі підроблених документів акредитованим суб’єктом було проведено державну реєстрацію припинення права суборенди за вказаним фермерським господарством, що призвело до зупинення робіт по обробленню земельних ділянок. 
«Земельні питання – під особливим контролем, – наголошує керівник юстиції Сумщини Ірина Свистун. – Адже це найбільше багатство як України, так і кожного власника. Щоб тримати ситуацію під контролем ми продовжуємо активне спілкування з жителями Сумщини через гарячу телефонну лінію, на яку протягом останніх днів надійшло 12 дзвінків, а також у ході виїздів мобільних груп у населені пункти області». 
Нагадаємо, гаряча телефонна лінія щодо протидії аграрному рейдерству працює за телефонами: 099-50-60-222 та 066-306-24-34.
З графіком виїздів мобільних груп можна ознайомитися за посиланням: http://sumyjust.gov.ua/graficrobotumobgrup.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь