A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

ВАГОМІ РЕЗУЛЬТАТИ – ОРІЄНТИР ДЛЯ ПОДАЛЬШОЇ РОБОТИ

Дата: 18.04.2018 13:01
Кількість переглядів: 535

Активно працюючи над виконанням закону #ЧужихДітейНеБуває, юстиція Сумщини має значні результати. Нині на користь дітей стягнуто майже 6 мільйонів гривень. За час дії нововведень виконавцями області обмежено у праві виїзду за кордон більше 2000 злісних неплатників аліментів. Стільки ж винесено постанов про обмеження у праві керування транспортними засобами, полювання та користування зброєю. До суду направлено майже 500 протоколів про притягнення боржників до адміністративної відповідальності.
З цих вагомих цифр і розпочали засідання Регіонального штабу з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення аліментів на Сумщині. «Ми маємо результати, які вражають своїм фактичним наповненням, – сказав заступник керівника обласної юстиції з питань виконавчої служби Едуард Молодцов, звертаючись до своїх колег у містах і районах Сумщини. – Але це не привід заспокоюватися, адже ми чітко розуміємо: за кожним виконавчим провадженням – дитинство наших юних жителів області».
Нині темпи роботи виконавчої служби не зменшуються, адже до питань «аліментних» додалися ще й справи по стягненню боргів по заробітній платі.
«І в цій роботі, – наголосила очільник юстиції Сумщини Ірина Свистун, – потрібна така ж активність, налагодження контактів з підприємствами-боржниками, детальний, до дрібниць, моніторинг ситуації. Тоді ми зможемо допомогти людям виплатити зароблене». 

 

                      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь