A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Управління юстиції інформує

БОРГИ ПРИВЕЛИ МЕШКАНЦЯ ТРОСТЯНЕЧЧИНИ ДО СУДУ

120 годин суспільно корисних робіт загрожували жителю Тростянецького району. Приводом для притягнення до даної адміністративної відповідальності став борг у розмірі 9 тисяч гривень.

10:06:43 09.10.2019

ПРОФЕСІЯ ЮРИСТА ОЧИМА ДІТЕЙ

Древній Рим утворив перші згадки про професію юриста, яка сьогодні стала однією із найпопулярніших та найскладніших водночас. Правники виступають гарантом реалізації та дотримання будь-яких нормативно-правових актів, тим самим створюючи необхідні умови для розвитку законності та порядку в державі.

09:07:05 08.10.2019

МЕШКАНКУ СУМЩИНИ ПРИТЯГНУЛИ ДО СУСПІЛЬНО КОРИСНИХ РОБІТ ЗА БОРГИ

Суспільно корисні роботи – один із видів покарання для злісних неплатників аліментів. Даний важіль впливу, передбачений ініційований Мін’юстом законом #ЧужихДітейНеБуває, нерідко стає для боржників своєрідним стимулом для знищення заборгованості, а інколи – чи не єдиним шансом для розрахунку з чадами.

09:05:26 07.10.2019

ЯК ПРАВНИКИ НАГАДУВАЛИ БАТЬКАМ ПРО ДІТЕЙ

Аліментні борги не завжди погашаються вчасно та добровільно. Інколи для пробудження сумління у безвідповідальних батьків вистачає лише бесіди, а інколи доводиться застосовувати до неплатників обмеження, що передбачені  законом #ЧужихДітейНеБуває, який був ініційований Мін’юстом. Громадяни своєю поведінкою вже самі обирають , які важелі застосовувати до них державним виконавцям.

10:01:13 03.10.2019

«ТЕРИТОРІЯ ВПЕВНЕНОСТІ» ВЧИЛА СУМСЬКИХ ШКОЛЯРІВ ПРОТИДІЯТИ БУЛІНГУ

Ворожнеча у шкільному колективі створює бар’єри, які заважають молодому поколінню впевнено крокувати у доросле життя. Законодавчо закріплений термін «булінг» об’єднав бійки, цькування, глузування, умисне пошкодження майна в єдину проблему, вирішити яку можливо лише спільними зусиллями.

13:01:46 02.10.2019

ЗАОЩАДЖЕННЯ В РАХУНОК СПЛАТИ БОРГУ

Несплачені аліменти на дитину нерідко стають приводом для відкриття виконавчого провадження, яке не залишає боржників без належного контролю. Санкції закону #ЧужихДітейНеБуває нагадають кожному неплатнику про його відповідальність перед родиною.

09:09:57 02.10.2019

УРОКИ БУЛІНГУ ДЛЯ БАТЬКІВ ВІД ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ

Батьківські збори у Сумській загальноосвітній школі № 18 пройшли не за звичним сценарієм, оскільки обговорення шкільних буднів було доповнено корисною інформацією від фахівців юстиції.

09:07:02 02.10.2019

ЧОМУ БОРГ МЕШКАНЦЯ СУМЩИНИ ЗБІЛЬШИВСЯ НА 50%

На Охтирщині батько був винен синові та доньці понад 60 тисяч гривень аліментів. Знищити байдужість чоловіка до власних дітей довелося санкціям ініційованого Мін’юстом пакету законів #ЧужихДітейНеБуває, який передбачає збільшення суми заборгованості домірно рокам нехтування підростаючим поколінням.

09:04:50 01.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь