A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Управління юстиції інформує

ПОНАД 58 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ АЛІМЕНТІВ СПЛАТИЛИ БАТЬКИ СУМЩИНИ

Ініційований Міністерством юстиції України закон #ЧужихДітейНеБуває передбачає санкції, які змушують боржників по аліментах, не зважаючи на місце роботи та статус таких батьків, сплачувати заборгованість. До речі, з початку 2019 року на користь дітей Сумщини було стягнуто понад 58 мільйонів гривень аліментів.

08:58:56 21.05.2019

АБИ ЗАБЕЗПЕЧИТИ ОНУЧКУ, МЕШКАНКА СУМЩИНИ СТЯГУЄ АЛІМЕНТИ З ВЛАСНОЇ ДОНЬКИ

Мати стягує аліменти зі своєї доньки на користь її доньки – саме такими іноді бувають життєві обставини. Вирішити незвичайні та складні ситуації зі стягнення аліментів фахівцям юстиції допомагаютьсанкції закону #ЧужихДітейНеБуває.

08:58:09 21.05.2019

РОЗМАЇТТЯ КОЛЬОРІВ ТА ПРАВОВИХ ЗНАНЬ – В ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ ПІДВЕЛИ ПІДСУМКИ КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ

Розмаїттям кольорів та правових знань наповнені малюнки малечі Сумщини, яка долучилася до ініційованого Міністерством юстиції України Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Я МАЮ ПРАВО!», присвяченого до Дня захисту дітей. Експертній комісії дуже складно обрати найкращі роботи юних художників, адже всі малюнки заслуговують на увагу. Так, малеча в картинках розкрила й поняття права на родину, освіту, відпочинок, належну медичну допомогу тощо.  Варто зазначити, що конкурс проводився в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО»» з метою розвитку морально-етичних якостей дітей, формування у молодого покоління позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини.

11:55:26 20.05.2019

ОДРУЖИЛИСЯ ЗАХИСНИКИ ВІТЧИЗНИ

Молодята у камуфляжній формі сьогодні одружилися в ошатній залі ОPEN SPASE обласного центру. Подружжя Олексій і Тетяна мешкають у Лебединському районі, а от своє рішення створити родину реалізували у Сумах, скориставшись сервісом «Шлюб за добу». Сьогодні вони подали заяви і вже мають на руках Свідоцтво про шлюб. Такий сучасний зручний сервіс від Мін'юсту дуже часто використовують бажаючі одружитися, а цій молодій парі, яку кличе обов’язок на службу, тим паче було комфортно. Щиро вітаємо молодих, які захищають територіальну цілісність України в цей непростий час.  Миру та благополуччя бажаємо подружжю, а за зручними і комфортними послугами пропонуємо звертатися до органів юстиції, яка сьогодні готова надавати їх у нових форматах: від одруження за добу до отримання послуг, пов?язаних з народженням дитини, завдяки ініційованому законопроекту “Електронне малятко”.

11:53:30 20.05.2019

АВТОМОБІЛЬ НА ШТРАФМАЙДАНЧИК – ПОДАТКИ СПЛАЧЕНІ

Сплачувати податки – обов’язок громадян. Мешканка Сумського району забула про свій обов’язок сплатити до Державної фіскальної служби заборгованість зі сплати Єдиного соціального внеску, в результаті чого фіскальними органами винесено відносно неї податкова вимога на суму понад 15 тисяч гривень, яка передана на примусове виконання до державної виконавчої служби.

11:52:48 17.05.2019

27 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ЗА НЕСПЛАТУ АЛІМЕНТІВ ПОНАД 1 РІК

Завдяки санкціям ініційованого Міністерством юстиції України закону #ЧужихДітейНеБуває, який передбачає накладання на боржників тимчасових обмежень, з початку 2019 року на користь дітей Сумщини було стягнуто понад 55 мільйонів гривень.

15:16:18 15.05.2019

ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ НА ФЕСТИВАЛІ «ВСІ РАЗОМ ЗА СІМ’Ю» ІНФОРМУВАЛИ ГРОМАДЯН ПРО #ВідповідальнеБатьківство

Фахівці юстиції Сумщини в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» долучилися до фестивалю «Всі разом за сім’ю», який відбувся в місті Конотоп та був присвячений сімейним цінностям та традиціям.

15:14:19 15.05.2019

ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ РОЗПОВІЛИ СУМЧАНАМ-ОПІКУНАМ ПРО #ВідповідальнеБатьківство

Фахівці юстиції, впроваджуючи ініційовану Мін’юстом всеукраїнську правопросвітницьку кампанію «Відповідальне батьківство»,провели для відвідувачів Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді тренінгове навчання з зазначеної теми.

15:13:37 15.05.2019

НА ПУТИВЛЬЩИНІБАТЬКО ЗГАДАВ ПРО ВИПЛАТУ АЛІМЕНТІВ, КОЛИ ЙОГО ОБМЕЖИЛИ В ПРАВІ ВИЇЗДУ ЗА КОРДОН

Одним із пріоритетних напрямків органів юстиції є питання стягнення заборгованості по аліментах. На допомогу правникам приходить ініційований Міністерством юстиції закон #ЧужихДітейНеБуває, який містить ряд тимчасових обмежень, що мотивують боржників сплачувати аліменти.

15:12:12 15.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь