A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Управління юстиції інформує

ДО РОЗВАГ У ТАБОРІ Й ПРО СЕРЙОЗНІ ТЕМИ – ПРОТИДІЮ БУЛІНГУ

В Україні розпочалися літні канікули, під час яких дозвілля дітей переміщується зі шкільного простору до таборів, майданчиків, парків та інших місць масового відпочинку. Варто зазначити, що в цей період тема протидії булінгу в дитячих колективах залишається актуальною.

16:35:02 10.06.2019

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ ІНФОРМУЄ ПРО МОЖЛИВІСТЬ РЕЄСТРАЦІЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОН-ЛАЙН

Відтепер на порталі Міністерства юстиції України «Он-лайн будинок юстиції» доступна послуга з подання в електронній формі документів на проведення державної реєстрації громадського об’єднання зі статусом юридичної особи.

16:04:05 10.06.2019

МАЙЖЕ 100 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ АЛІМЕНТІВ ПОДАРУВАВ МЕШКАНЕЦЬ СУМЩИНИ СВОЇЙ ДИТИНІ НА ПОВНОЛІТТЯ

Мешканець Шосткинщини, заборгувавши сину майже 100 тисяч гривень аліментів, згадав про дитину лише під дією санкцій ініційованого Міністерством юстиції України закону #ЧужихДітейНеБуває.

14:03:03 10.06.2019

УПЕРШЕ ВЕСІЛЬНИЙ МАРШ ЗВУЧАВ У ЦЕНТРІ СЛУЖБИ КРОВІ

Юстиція Сумщини має багато партнерів у хороших справах. Сьогодні уперше весільний марш звучав у Сумському обласному Центрі служби крові – у проекті Мін`юсту «День народження кохання» ювілей весілля відсвяткували Ірина та Микола Совенки, донори з багаторічним стажем. Звучать слова ведучої весільної церемонії, донька Аріна підносить батькам обручки, сини з невістками і навіть маленький онук Андрійко вітають усміхнених героїв торжества. «Так приємно згадати ту красиву весну, коли ми познайомилися, 30 років тому, а потім стали на рушник, – говорить красуня-наречена Ірина. – Спасибі, що нагадали нам про весілля, приємно пережити знову такий хвилюючий момент». «Зберегти у бурхливому ХХІ столітті цінності, основа яких любов, взаємоповага, турбота про майбутнє свого роду – така мета проекту «День народження кохання», – говорить Ірина Свистун, очільник юстиції Сумщини. – Ювілейні весілля, які проводимо, підтверджують, що це справді важливо. Добре, що церемонії виходять за рамки офіційних залів реєстрації – ми прагнемо бути ближче до людей. А з Сумським центром крові нас поєднують і донорські акції, у яких бере участь багато працівників юстиції». На фоні символічного дерева життя – вся велика родина Совенків, вони прикладом доводять, що справжня любов не згасає, навпаки, розцвітає яскравим багаттям, у теплі якого затишно і дітям, і внукам. «Перед нами – велика сім`я донорів, Ірина та Микола вже й своїх дітей долучили до благородної справи, – говорить Антоніна Бабинець, завідуюча відділенням Центру служби крові. – Донорство – найвищий вияв любові, адже людина ділиться життєдайними краплинами ради ближнього».

10:56:21 10.06.2019

НА СУМЩИНІ УРОЖАЙ НА МАЛЮКІВ – РОДИНИ ПОПОВНЮЮТЬСЯ 6, 8 І НАВІТЬ 14 ДИТИНОЮ

В кожній родині батьки піклуються про новонароджену малечу, бо діти – це найцінніший подарунок долі та благословення. Для країни – народження маленьких громадян є майбутнім, що твориться вже сьогодні.

09:55:47 10.06.2019

З РОКИ БЕЗТУРБОТНОГО ЖИТТЯ ПРИЗВЕЛИ ДО НАКОПИЧЕННЯ БОРГУ У РОЗМІРІ 86 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Виховання дітей – не для всіх легкий та приємний процес, тому деякі батьки намагаються уникнути його та покласти тягар відповідальності за добробут малечі на інших осіб, сподіваючись, що вони зможуть виховати дитину і без їх допомоги. Саме для подолання такої байдужої поведінки був ініційований Міністерством юстиції України пакет законів #ЧужихДітейНеБуває, який вже захистив права та інтереси багатьох дітей, і спочатку 2019 року було стягнуто 66 мільйонів гривень.

10:52:36 07.06.2019

БАТЬКО НА СУМЩИНІ ЗУМІВ КУПИТИ КВИТОК ЗА КОРДОН ТІЛЬКИ ПІСЛЯ СПЛАТИ БОРГУ

Кожна дитина потребує піклування, але, нажаль, не кожна має змогу його отримати. Для таких батьків, які умисно не бажають приділяти увагу своїм дітям, був ініційований Міністерством юстиції України пакет законів #ЧужихДітейНеБуває, основним завданням якого є відновлення прав підростаючого покоління.

09:50:33 07.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь