A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Управління юстиції інформує

КВАРТИРА В РАХУНОК БОРГУ ТА АЛІМЕНТІВ

У випадках, коли громадяни не мають коштів для розрахунку з власними дітьми, одним із кардинальних варіантів розв’язання цієї проблеми є передача нерухомого майна у власність чад, що одночасно припиняє право останніх на аліменти. Такий важливий крок у налагодженні стосунків з сином зробив і мешканець Тростянеччині.  Деталі – у лінку ????http://sumyjust.gov.ua/…/652-kvartyra-v-rakhunok-borhu-ta-a…

14:11:24 03.08.2019

ПОДАТКОВА ЗНИЖКА – ДЕРЖАВНА ДОПОМОГА У НАВЧАННІ

Можливість отримати знижку на оплату будь-яких товарів чи послуг завжди приносить задоволення. Зменшення ціни робить пропозицію доступнішою та допомагає попиту не згаснути. Навчання тому не виключення, оскільки сьогодні існує можливість отримати податкову знижку.

11:44:53 02.08.2019

УДОСКОНАЛЕННЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ – КРЕДО ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ

Які переваги отримання громадянами онлайн-послуг та як вдосконалити інформаційну взаємодію відділів державної реєстрації актів цивільного стану та державної міграційної служби – такі теми для обговорення зібрали сьогодні керівників зазначених установ.

08:44:32 02.08.2019

НОТАРІАЛЬНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ БЕЗ ВИЇЗДУ ЗА МЕЖІ СІЛЬСЬКОЇ МІСЦЕВОСТІ

Виїзні консультації з нотаріальних питань, які направлені на підвищення правової обізнаності мешканців найвіддаленіших куточків області, є запорукою отримання громадянами якісних нотаріальних послуг. Таке мобільне та зручне впровадження реалізується юстицією Сумщини вже не перший рік.

15:16:24 01.08.2019

ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ ЗАКЛИКАЛИ СУМЧАН ПРОТИДІЯТИ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Злочинна діяльність значною мірою впливає на здоровий розвиток країни. У захисті від протиправних посягань на праванаселення беруть участь багато установ та організацій. З нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми працівники юстиції Сумщинидолучились до вже традиційних заходів, присвячених боротьбі з незаконними угодами, учасниками яких стають, як громадяни нашої країни, так й іноземці.

11:43:18 01.08.2019

ЗБИРАЙ КОШТИ НА ВІДПУСТКУ, А НЕ НА СПЛАТУ ВІДСОТКІВ ЗА НАКОПИЧЕНІ БОРГИ

Пам’ятки Ізраїлю ваблять багатьох туристів: стародавній Єрусалим та Стіна Плачу, Мечеть Омара і храм Гробу Господнього. Кожен рік ця держава приваблює тисячі туристів. Ініційований Міністерством юстиції України пакет законів #ЧужихДітейНеБуває значно обмежив можливості багатьох неплатників аліментів у виїзді, як на Святу Землю, так і в інші країни світу.

09:40:54 31.07.2019

СІМЕЙНІ РАДНИКИ – «ЛІФТ» МІЖ ДЕРЖАВОЮ ТА ПОРУШЕНИМИ ПРАВАМИ ЛЮДИНИ

На Сумщині успішно стартувала і вже працює ініціатива Міністерства юстиції України «Сімейні радники», спрямована на взаєморозуміння у складних життєвих ситуаціях, удосконалення форм і методів надання громадянам правової допомоги.

15:38:32 30.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь