A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська громада
Сумська область, Роменський район

Управління юстиції інформує

ПОСЛУГА #МуніципальнаНяня ДЛЯ СУМЧАН: РОЗМІР ВІДШКОДУВАННЯ ЗБІЛЬШИВСЯ

З початку 2019 року в Україні стартувала програма уряду, направлена на компенсацію молодим батькам витрат на няню для дитини до 3 років. В рамках правопросвітницької кампанії «Відповідальне батьківство», яка розгорнута в межах загальнонаціонального проєкту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!», фахівці юстиції Сумщини інформують громадян щодо даної ініціативи та змін, які відбуваються.

16:20:12 19.08.2019

БЕЗ ЧЕРГ, ЗА ПРИНЦИПОМ «ЄДИНОГО ВІКНА»: ЦЕНТР ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ У СУМАХ НАДАВ ПОНАД 7 ТИСЯЧ ПОСЛУГ

У Сумах фахівці Центру виконання рішень прийняли понад 3 тисячі громадян та надали більше ніж 7 тисяч послуг. Головною перевагою офісу європейського формату є робота за принципом «єдиного вікна», що створює комфортні умови для відвідувачів, а найактуальніше – прийом без черг. 

13:42:19 16.08.2019

У ЗАЛІ СУДУ ЗЛІСНОГО БОРЖНИКА ПОЗБАВИЛИ БАТЬКІВСЬКИХ ПРАВ

Позбавлення батьківських прав – крайній захід у відносинах між батьками й дітьми. Проте, зважаючи на всі обставини, держава завжди стоїть на сторожі прав останніх та у випадках, коли порушуються гарантовані свободи молодого покоління, правники відновлюють їх.

13:46:07 15.08.2019

ПРО ГАРАНТОВАНЕ ТА ЗАБОРОНЕНЕ СУМСЬКІЙ МАЛЕЧІ ВІД ПРАВНИКІВ ЮСТИЦІЇ

Правова освіта є невід’ємною складовою гармонійного та всебічного розвитку дитини. Вчасно сформована повага до прав та обов’язків, дозволить збагатити суспільство вихованими та освіченими громадянами.

13:44:11 14.08.2019

«Е-МАЛЯТКО» – ОДНА ЗАЯВА І ДЕСЯТЬ ПОСЛУГ, ПОВ’ЯЗАНИХ З НАРОДЖЕННЯМ ДИТИНИ, В КАРМАНІ

Прогресивна електронна послуга «е-малятко», ініційована Міністерством юстиції України, створена задля підтримки державою громадян, які нещодавно стали батьками. Завдяки даній ініціативі сумчани при наявності тільки однієї заяви зможуть отримати десять базових сервісів, пов’язаних з народженням дитини.

14:41:53 13.08.2019

ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНИ: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ, ЩОБ ВБЕРЕГТИСЯ ВІД ШАХРАЙСТВА

Доброго дня! Місяць тому з моєю подругою стався неприємний випадок. В інтернет-магазині замовила кофтину, на вимогу продавця наперед перерахувала кошти, але досі товару так і не отримала. Вона писала на сторінку інтернет-магазину, але відповіді так і не дочекалася. Порадьте, будь ласка, що робити у такій ситуації?

13:05:08 13.08.2019

ХТО ДОПОМОЖЕ СУМЧАНАМ У БОРОТЬБІ З ДОМАШНІМ НАСИЛЬСТВОМ?

Суспільство звикло, що сімейні сварки – справа особиста та не потребує значної уваги та розголосу. Звісно родинний побут складно уявити без непорозумінь, але варто пам’ятати про тонку межу між простою суперечкою та насильством.

09:06:42 13.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь